A kutyáitok minden nagy csontot teljes egészében elfogyasztanak?
Roti-nj keverékem nem sűrűn kap nagy csontot. Most kapott birka-comb csontot, elég hosszú volt. Kb. 10 perc után kimentem az udvarra megnézni, hogy hol tart: néhány kisebb szilánkot hagyott szanaszét, illetve magát a hosszú csontot otthagyta, de teljesen lerágta és a belsejét is megette...tehát a legkeményebb részén már nem dolgozott tovább, ki is dobtam.
Mik a tapasztalatok e téren?
Köszönöm a válaszokat!
Köszi a válaszokat!
A golditól az nem kis teljesítmény :D
Akkor lehet, hogy még hagyhattam volna, hátha megeszi...mindegy :) elég szilánkos volt a vége...jobb a biztonság
Ne is mond. :) Úgy voltam vele, hogy max megrágcsálja kicsit, aztán tojik rá magasról. Erre úgy rácuppant, hogy amikor sétálni indultunk, akkor is szinte lelki fájdalmai voltak, hogy ott kell hagyni a csontot. Amúgy szerintem amit otthagy a kutya, azt már később sem fogja megenni. Legalábbis nekem ez a tapasztalatom. Ha látom, hogy már nem kell a csontja nem dobom ki egyből, hanem félreteszem, aztán másnap megkapja, de ugyan úgy nem kell neki. Ez volt az első csont, amibe konkrétan szerelmes lett. De a megmaradt darabokkal már ő sem foglalkozott. Úgyhogy szerintem nem baj, hogy kidobtad, nem ette volna meg. Aztán ki tudja..kutyája válogatja. :)
Goldis voltam.
Édes lehetett, ahogy nem akart sétálni :D
Én ilyeneket mindig séta után szoktam adni.
A maradékokra rá szokott járni még egy-két napig...de akkor is csak nyalogatja, rágcsálja :)
De ezt el kell mesélnem :D :D :D
Az előbb kiraktam a járdára a ház elé Argos vacsiját: nagy tál rizs, reszelt répával és joghurttal összekeverve, kis husi és sok lével felöntve. Közlöm: "Tied"
Argos megfogja a tál szélét, felemeli, ezzel az egészet kiöntötte a járdára, legalább 1 négyzetméternyi helyre szétfolyatva, levitte a tálat a homokra és nézte, miért üres a tál :D
A járdáról nyalogatja a trutyit, közben benne tapicskolva :O már látom, lábmosás lesz, mielőtt bejön :)
Egyszer már csinált ilyet kisebb mennyiséggel :D Alapból tiszta állat, a lakásban is kulturáltan eszik nagyjából.
Hungexpon bemutató után játszotta el a következőt. Küldtem inni, már indultunk volna haza. Ivás helyett megfogta a textil itató szélét és odébb vitte...hát nem a BIS kör melletti bírói asztalsor mellett öntötte ki a vizet Szerencsére nem volt már benne sok
Egyébként rendszeresen a mancsával pacsál ivás helyett sétán-kiránduláson a tálban, sőt a kutyafuttatókban az itatóban is
Nyáron általában az ajtótól messzire, a kutyaház mellett kapta a kaját, mert ott volt árnyék, meg klikkerezés, stb...és vacsi után kértem, hogy hozza be a lakásba a fém tálat, ahol még egy-két fincsi falatot raktam bele neki. Lehet, hogy összekombinálta ő is magának a dolgokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!