A kutyáitok minden nagy csontot teljes egészében elfogyasztanak?
Roti-nj keverékem nem sűrűn kap nagy csontot. Most kapott birka-comb csontot, elég hosszú volt. Kb. 10 perc után kimentem az udvarra megnézni, hogy hol tart: néhány kisebb szilánkot hagyott szanaszét, illetve magát a hosszú csontot otthagyta, de teljesen lerágta és a belsejét is megette...tehát a legkeményebb részén már nem dolgozott tovább, ki is dobtam.
Mik a tapasztalatok e téren?
Köszönöm a válaszokat!
Nem hozott kínos helyzetbe, mert a Best In Show még később kezdődött és csak mi, frisbeesek voltunk a környéken :D Na meg feltöröltem természetesen...
Kamaszkor...még nem volt kölyökkutyám :(((
De Argos 9 hónaposan került hozzám, hamar kinyílt a csípája...3 éves koráig legalább 3 "kamaszkora, dackora" volt :D
Nem jártunk suliba tanulási céllal. Csak idegenpályázni, rendezvényekre, versenyekre, stb.
A két csivava a marhalábszár csonttal vicces lehet :D
Nincsen fotód??
Nyugi, ha "fini" a csont, akkor Ádáz is végez vele hamar. És érdekes, mert neki BÁRMILYEN csontot adhatok, csirkecombot is, ugyanis valahogy érzi h melyik szilánkos, és azt meghagyja....
A leveskiöntős megmozdulást pedig megnéztem volna, tuti szétpukkadtam volna a nevetéstől :D
Köszi a válaszokat!
Little Red: Argos is ehet bármilyen csontot, óvatosan eszik.
Utolsó: az szép lehet, hogy ekkora csontokat megeszik 10 perc alatt :O :D
Argos ma már kapott "vacsit", mert a napi két sétát egyben letudtuk...szóval megkapta a kajáját (MA NEM BORÍTOTTA KI :D), utána kapott egy nagy levesbe való csontot...legalább kétöklömnyi nagy bunkó...és ez még a kisebbik :D
Fél óráig láttam, hogy küzd vele, aztán egyszer csak nem volt nála...orra földes: elásta egy puhább helyre :D Majd nyáron előbányássza :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!