Mivel lehet a kutyát meghajtani ha szorulása van?
Figyelt kérdés
Tegnap meg tegnap előtt ugye karácsony volt és sok szaloncukrot evett olyan 10-13 és én még ma nem láttam kakilni és félek hogy szorulása lesz és bélcsavarodást kap.Mit kell vele csinálni hogy egy kicsit meghajtsa valami.Benti kutyus 2 éves és Yorkshire és Westi keverék.Rendszeresen mozog mivel kertes házban lakunk. Szoktam sétáltatni is!2012. dec. 26. 21:19
21/21 anonim válasza:
Én nem értem az embereket, akik most itt azzal foglalkoznak, hogy mit evett a kutya. Valóban nem túl egészséges, de ahol kisebb gyerekek vannak, ott igenis a kutya néha kap olyan ételt/ édességet, amit nem kéne ennie... Mindenki azzal foglalkozik, hogy "jajj, miért adtál neki ...." Inkább segítsünk neki, ne lehúzzuk már.. istenem... NYILVÁN NEM AKARJA "MEGMÉRGEZNI" a kutyusát...
[link] ez az oldal segíthet ! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!