Csonttól lehet szorulása a kutyának?
Gyakrabban vakaróznak csontevés után?? Ez vmi újdonság? :D
Igen, sajnos lehet a csonttól szorulása a kutyádnak.
Ennek se füle-se farka. Mégis miért? Mi van a csontban, amitől vakarózni kezd a kutya és miért kezd vakarózni?
Egyetlen egy dolgot tudok elképzelni, ha csirke csontot kap a kutya és az allergiás a csirkére, akkor vakarózik.
Nekem is az allergia jutott eszembe, de más miatt én sem hinném, hogy vakarózna!
Abban még segítenétek, hogy mit adjak neki, hogy tudjon kakilni? Mert ma egész nap nem kakilt!:(
Ja tényleg, írtad is. Hàt én nem nagyon szoktam olyan csontot adni, amit megeszik. Fogak tisztítàsára szoktam neki főzni marhalàbszár csontot. Leràgja a husit róla, tisztítja a fogait stb. viszont nem tudja szétràgni, olyan erős a csont. 3 órára leköti magát vele :)
Holnap mindenképp vidd dokihoz, ha addig nem kakil!
Rendben, köszönöm a segítségedet (ismét)!:)
Ezt a marhalábszár csontot már én is hallottam, de az én 4 kilós kiskutyám nem biztos, hogy megbirkózna vele!:) De lehet tévedek! Majd egyszer kipróbáljuk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!