Kutyának szorulása van! Mit tegyek?
Szia.Apukám állatorvos azt tanácsolja :Próbálj minden ételébe egy kiskanál korpát keverni, amely serkenti a belek mozgását. Egy másik házi megoldás a kutya székrekedése ellen a pszillium beiktatása a kutya étrendjébe. Naponta két fél kiskanál csodát művelhet, ha ráadásul még több vizet is iszik, a székrekedés teljesen el múlik majd .Sok sikert !!!
Egy másik megoldás az ásványolaj, abban az esetben, ha a pszilium nem működik. A kutyád étrendje tartalmazzon húst és zöldségeket, és az ételében legyen elegendő víz.
szia!
mivel eteted?
tegnap pont ezzel a problémával jött a rendelőbe egy pasi (én állattal voltam, nem vagyok sem orvos, sem semmi), és azt volt a gyakornok csaj válasza, hogy igyon tejet.:D
aztán végül a doki felírt neki napi 3 kanál paraffint olajat vagy mi az istent...
ha 2 nap múlva sem lesz széklet, irány a doki, mert galiba van!
én is!:):)
akkor az nem lehet probléma...
de furcsa, hogy happy dog mellett szorulása van :/
esetleg adj neki nyers csirkefarhátat vagy jól megfőtt disznó lábszárat... az is helyrebillentheti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!