Jó ajándék ez egy kutyának?
Szóval, lesz az egyik barátunknál egy összejövetel, annak ürügyén' hogy a kutyájának van a szülinapja :)
és arra gondoltam h csinálok a kutyunak ajándékot,
tejbegrízre gondoltam, amit formába öntök, és a tetejére tennék egy falat kolbászt . Szóval? :)
Szóval ha már kutya szülinapi parti akkor arra gondoltam h miért ne lepjem meg tényleg valami különlegességgel :)
Most boccs,tudom,hogy utálni fognak a kutya fanok,de
minek az ilyesmi?Meg még ajándék is...
Az ilyesmi azért kicsapja a biztosítékot...
Tejbegrízt szegény kutyának?
Inkább vigyél neki valami sípolós játékot, ahelyett hogy összevissza etetitek más kutyáját, aztán majd f...ni fog egy hétig.
elsőnek,
ezzel kezdtem h ez csak ilyen ürügy ok az összegyülésre. no mert tenyleg szülinapo a kutya. aztán meg miert ne. en se vagyok ilyen nagy háziállat ajándékozó, de igazából semmiből se tart.. csak ugy ateljesség kedvéért vinni vmit az ebnek.. - a lónak is visznek almát vagy répát amikor mennek a gazdik lovagolni pl...
akitaki vagy kicsoda... azt nem szeretnem h f..sson azt nme szeretnem hogy ez a kis vicc' a kutyaegeszsegenek rovasara menjen..epp ezert is kerem ki a velemenyeteket... :(
tejbegrízt felejtsd el, nem kutyának való.... inkább egy ilyet :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!