Mivel lehet a kutyát meghajtani ha szorulása van?
Figyelt kérdés
Tegnap meg tegnap előtt ugye karácsony volt és sok szaloncukrot evett olyan 10-13 és én még ma nem láttam kakilni és félek hogy szorulása lesz és bélcsavarodást kap.Mit kell vele csinálni hogy egy kicsit meghajtsa valami.Benti kutyus 2 éves és Yorkshire és Westi keverék.Rendszeresen mozog mivel kertes házban lakunk. Szoktam sétáltatni is!2012. dec. 26. 21:19
11/21 anonim válasza:
miért hagytad, hogy 'mérget' egyen a kutyád?!
12/21 anonim válasza:
Olivaolajos tej nálunk bevált.
14/21 anonim válasza:
Se cukorra nincs szüsége, csokira meg főleg nem. A csoki méreg a kutyának, a cukor meg totál felesleges....
És vidd rendszeresen HOSSZÚ sétára (nem azt jelenti h a flexi végén rohangászhat, mert az halottnak a csók), mivel egy vérbeli terrierről beszélsz. Szerintem halálra unja magát....
15/21 A kérdező kommentje:
Elmondom nektek hogy én igenis tudom hogy a csoki a kutyának méreg én azért egy éveben maximum két kockát adok neki,az unokatesóm meg a testvérem adogatta neki,és minden nap hosszú sétára viszem olyan 2-3 km-t legyalogolunk és el is szoktam engedni hogy hagy futkározzon.
2012. dec. 30. 21:51
16/21 A kérdező kommentje:
JAh és azt meg ne mond hogy nem kell neki cukrot adni mert az állatorvos mondta hogyha lemegy a kutyád vércukorszintje azt kell neki adni SŐT KÖTELEZŐ. Majd kíváncsi leszek utolsó kommentelő hogyha remeg a kutyád meg összeesik mert lezuhant a vércukorszintje mit fogsz neki adni!!!
2012. dec. 30. 21:53
17/21 anonim válasza:
Nem beteg kutyáról beszéltünk, hanem egészségesről. Egészségesnek semmilyen szinten nem kell plusz cukor.
18/21 anonim válasza:
"én igenis tudom hogy a csoki a kutyának méreg én azért egy éveben maximum két kockát adok neki"
oh, vegyél be egy kis fincsi terpentint, az is méreg, de évente egy-két kávéskanál csak nem árt meg...
20/21 anonim válasza:
Miért hagytad, hogy szaloncukorral etessék?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!