Mit szerettek legjobban a kutyátokban?
Figyelt kérdés
Nekem 3 kan kutyusom van. A westiemben azt imádom, hogy okos, szófogadó, intelligens, szinte már megszólal. A bolognesemben hogy tündéri, vicces, édes pofija van, a havanesemben pedig hogy egy ördögfióka, rosszcsont, mókamester, nagyon értelmes, okos, gyönyörű. Nektek mi a kedvenc tulajdonságotok a kutyá(i)tokban?2009. aug. 24. 15:24
11/26 A kérdező kommentje:
Akkor csak hasonlít egy picit a pofija:) De mindenesetre nagyon édes.
2009. aug. 24. 19:18
12/26 anonim válasza:
Mindent imádok, imádtam a kutyusomban. Sajnos életem legnagyobb csapása történt velem és vele, amikor 2009.05.23 elvesztettem őt. Azt hittem karjaimban távozik évek múltán, de nem. Elveszett. Már 3 hónapja. Most egy kis füzetbe írom le az összes emlékemet ami hozzá fűzz. Az első kutyusom volt, az én kis Macim. Csodálatos 8 évet töltött velünk.
13/26 anonim válasza:
Reményeim még mindig élnek, hogy meg lesz. De ha soha nem látom, remélem jó helyen van.:(((
14/26 anonim válasza:
Kétéves labrador - német vizsla keverékem van. 14 évnyi nyűglődés után döntöttünk úgy, hogyy mostmár kutya, és hirtelen betoppant az életembe, és fölpörgette azt. Mindig történik valami izgalmas, sosem unatkozom. Nagyon jól megértjük egymást, okos, értelmes, szófogadó. Igaz egyénisége van, sokat mókázik, és mindig tudom, hogy mit akart. Ismerem az érzéseit, a bajait, és ő is az enyémeket. Megvigasztal, ha szomorú vagyok, és velem örül, ha kell.
15/26 A kérdező kommentje:
Sajnálom:( Hogy tűnt el? Milyen fajta volt? Hírdetted interneten, plakátokon, állatorvosi rendelőkben? Nagyon remélem hogy előkerül:(
2009. aug. 24. 22:39
16/26 A kérdező kommentje:
22.38: Tudsz feltenni képet a kutyusodról? Nagyon kíváncsi vagyok hogy néz ki egy labi-német vizsla keverék:)
2009. aug. 24. 22:40
17/26 anonim válasza:
őt magát!!!ahogy eszik,ahogy alszik,ahogy játszik...ugrál mint egy bakkecske,a hátán alszik széttárt lábakkal,és a mancsával az orrát paskolja ha elszégyelli magát.annyira okos.szinte megszólal.figyel rám,én pedig rá.ő még csak egy baby,3 hónapos.de édes nagyon. [link]
18/26 A kérdező kommentje:
Nagyon éééédes:) Ő miféle kutyus?:)
2009. aug. 25. 11:48
19/26 anonim válasza:
22:38-as vagyok!
Ő egy 2 hónapos korában egy menhelyről hozott kutyus. Az anyukája biztosan labrador volt, apukája német vizsla.
Ezen a képen 2007 augusztusában az első napját tölti nálunk, éppen birtokba vette élete első játékját :
Első telén, hóembergyilkolás közben:
Itt már felnőtt, éppen a falunkhoz közeli tisztáson egy szalmabáláról figyeli az erdőt:
Ő is segít néha - elég gyakran ásni!
A kényelem mindenek előtt...
Amire a legbüszkébb vagyok: idén áprilisban letettük a BH1-es szintű kísérőkutya-vizsgát:
Hát, ő a kutyám.
20/26 A kérdező kommentje:
De gyönyörű:) Gratulálok, csodaszép kutyus!
2009. aug. 25. 13:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!