Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit szerettek legjobban a...

Mit szerettek legjobban a kutyátokban?

Figyelt kérdés
Nekem 3 kan kutyusom van. A westiemben azt imádom, hogy okos, szófogadó, intelligens, szinte már megszólal. A bolognesemben hogy tündéri, vicces, édes pofija van, a havanesemben pedig hogy egy ördögfióka, rosszcsont, mókamester, nagyon értelmes, okos, gyönyörű. Nektek mi a kedvenc tulajdonságotok a kutyá(i)tokban?
2009. aug. 24. 15:24
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
Mudim van. Leginkább azt szeretem, hogy okos, engedelmes, gyönyörű, igazi egyéniség, de a legfontosabb, hogy feltétlenül szeret engem.
2009. aug. 24. 15:44
 2/26 anonim ***** válasza:
Németjuhászom van, azt imádom, hogy Ő van nekem, megváltoztatta az életemet, persze jó irányba:) Okos, bújós, imádnivaló a gyönyörű mogyibarna szemeivel, és a hosszú szempilláival:) NEm is tudom, hogy mi lenne velem nélküle...
2009. aug. 24. 15:49
 3/26 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat:) Én sem tudnék a kutyáim nélkül élni.
2009. aug. 24. 15:52
 4/26 anonim ***** válasza:

Hát nekem nem fajtiszta,viszont nála hiperaktívabb kutyát ritkán látok:DHa azt mondom,hogy képes 15x körberohanni a kicsit sem kicsi udvarunkon legalább 70km/h-val akkor keveset mondok:DImádom benne azt is,hogy felugrik az arcomhoz és belenyal és folyton ölbe kéredzkedik,meg persze sosem elég neki mindig fésülnöm kell a szűrét:DJah és csak ő tud úgy ugrálni mint egy bakkecske...a legjobb persze az amikor 2 lábon áll és néz be az ablakon,hogy ugyanmár menjek ki hozzá:D

Ő az én kis dögönyözni való "dögöm":D

[link]

2009. aug. 24. 16:05
 5/26 anonim válasza:
golden retrieverembe imádom h gyönyörű szép, mindent elvisel, mindig a ölembe ül:)(L), elterül mint egy kis diszno, a nézése uh ellehet olvadni, lüke, imádnivalooo(L) legcukibb kutyus:) nemtudok meglenni nélküle:)
2009. aug. 24. 16:11
 6/26 anonim válasza:
és pacsit ad amikor azt akarja h simizzem tovább meg amikor odahajolok és puszit adok neki képennyal:) meg a lábujjaimat nyalogatja:) xd
2009. aug. 24. 16:12
 7/26 anonim ***** válasza:
Nekem három mudim van. Azt imádom bennük, hogy feltétlenül engedelmesek, szépek, humorosak, különlegesek, okosak, gyorsak, kecsesek, van egyéniségük, megbízhatóak, megvédenek és még sorolhatnám napestig.
2009. aug. 24. 16:15
 8/26 A kérdező kommentje:

16.05: De édes a kutyusod:) Mintha havanese is lenne benne.

Többieknek köszi a választ:)

2009. aug. 24. 16:18
 9/26 anonim ***** válasza:
Onemetjuhasz nostenyem van. Mindig sir, ha elmegyek, es ujjong amikor hazamegyek. Amikor beteg vagyok tudja nem johet fel az agyba de akkor es CSAK AKKOR megteszi, odabujik hozzam es addig egyhelyben marad amig alszok. Reggel hajnalok hajnalan fel hatkor inkabb o setaltat engem, mint en ot, szolnom sem kell hozza, elvegzi a dolgat es jon oda hogy mehetunk. 2 eves pedig meg csak, es egy tunder, imadom!:) mikor kifesulom es guggolok elotte, hogy megkuzdjek a mellkasabol kihullo 3 tonna szorrel, kozben mindig halasan agyon nyalogat.:)))
2009. aug. 24. 16:43
 10/26 anonim ***** válasza:
Pedig nem:)Foxi és Puli keveréke:DNagyon csinoska,bár a képen kicsit mocskos:D
2009. aug. 24. 18:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!