Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért hagyja szenvedni a...

Miért hagyja szenvedni a kutyáját?

Figyelt kérdés
Van a szomszédunkban(elég jól kijövünk) egy idős néni egy 7 éves szuka kutyával és a kutya minden tüzelésnél álvemhes és mindig szokott teje is lenni a kutyának.A szomszédnak felhoztam hogy jobb lenne ivartalanitani a kutyát hogy ne szenvedjen ennyit(ha van valami baja a kutyának általába elviszi orvoshoz)de amikor mondtam neki az érveket és azt is hogy olcsóbb lenni ivartalanitani minhogy minden tüzelés után dokihoz menni és vagyonokat otthagyni akkor azt mondta hogy én ne szóljak bele még kicsi vagyok(azt megértem hogy ne szóljak bele de nem értem miért jobb neki otthagyni annyit amikor csak egyszer kéne otthagyni egy összeget és nem lenne utánna ennyi baj,és a kutya se szenvedne heteket)Szerintetek miért nem akarja ivartalanitatni? 12/L
2009. aug. 23. 21:46
 1/5 anonim ***** válasza:
Mert túl sok pénze van és nem tudja mire költeni, esetleg nem akar másoknak igazat adni.
2009. aug. 23. 21:52
 2/5 anonim ***** válasza:
vannak ilyen gazdák... a szomszedban volt egy kutya, nőstény, tele volt daganatokkal, a gazdája szart bele... de olyan szinten tele volt, hogy megsimogattad a kutyát, és érezhetően TELE VOLT. szenvedett, ebbe pusztult el...
2009. aug. 23. 21:53
 3/5 A kérdező kommentje:
Sajnálom az ilyen gazdákkal élő kutyákat.De nem tudom megérteni ezeket az embereket.
2009. aug. 23. 21:57
 4/5 anonim ***** válasza:

És az állatorvosa? Gondolom ő meg az asztalon táncol, hogy a néni sok-sok pénzt ott hagy minden egyes tüzelésnél...

Egy ötletem támadt csak: keresgélj a neten az álvemhesség-ivartalanítással kapcsolatos cikkeket, nyomtasd ki, vidd át a nénihez. Ha az a baja, hogy te "túl gyerek vagy", akkor próbáld megkérni anyukádat, apukádat, a néni gyerekét, vagy valaki olyan felnőtt embert, akire hallgat. Ő beszéljen vele és adja oda a cikkeket, 1-1 állatorvosi véleményt, hátha sikerül meggyőzni.

Hihetetlen, hogy nem veszi észre, hogy a kutya szenved és fájdalmai vannak. Esetleg olyan kutya gazdit, akinél szintén ez volt a probléma, és az ivartalanítás segített. Vagy végelkeseredésben az állatorvossal próbálj meg beszélni (bár ez elég reménytelennek tűnik, ha magától nem mondta eddig...)

Neked pedig minden elismerésem, hogy 12 évesen felelősen gondolkodsz az állattartásról :).

2009. aug. 23. 22:46
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi.Megkérem anyut hogy beszéljen vele,hátha hallgat egy felnőttre.
2009. aug. 24. 08:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!