Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogyan tudtattok fajtát...

Hogyan tudtattok fajtát választani? (bövebben lent)

Figyelt kérdés
Nekem sok kutyafajta tetszik és sokat olvasgatok rólluk és minnél jobban megismerek több fajtát annál jobban nem tudok választani hogy melyik lenne az ideális számomra és mindig ott kötők ki hogy keveréket(őket is imádom,keverék kutyám volt)kellene választanom(azért mert a fajtákból nem birok választani)Ti hogyan választottátok ki a fajtát?Amilyen fajták tetszenek nekem bármelyiket választhatnám mert van nagy kert,sétálni is tudnám vinni,etetni is tudnám meg stb. de egyszerüen nem birok választani.Kérlek adjatok tanácsot mert tehetetlen vagyok,de szeretnék egy kutyát(nem az első lenne) már.
2009. aug. 23. 17:50
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Én kb most ugyanabban a cipőben vagyok mint te, de nagyából van elképzelésem minként tudnál magadnak fajtát választani.

Néhány kérdésre kellene tudnod válaszolni, és írd fel magadnak egy papírra. Néhány tipp a kérdésekre:

Mi lenne a kutya feladata? ( örizze a házat, elvinnéd magaddal kocogni, kutyás sportot akarsz vele üzni stb.)

Hol laksz: Lakás vagy ház, kertes udvarral?

Mennyi ídőt hagynád magára?

Mennyi ídőt tudnál vele foglalkozni? ( séta,játék,kutyaiskola)

Van-e gyerek vagy mozgássérült nálatok?

Hány éves a gyerek?

Ez az érem egyik oldala, a másik melyik szimpatikus neked.

Ha a kettő klappol, akkor megtaláltad amit kerestél.

2009. aug. 23. 20:55
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Abszolút menhely. Gondolj arra, hogy fajtatiszta kutyáknak általában mindig akad gazdája, de esetleg pont egy olyan menhelyi kutya tetszik meg, aki senkinek sem kellene. Én egy éve fogadtam örökbe menhelyről egy kutyát, azóta középfokú vezetőségi vizsgája van és bemutatóztunk is. Minden kutya tanítható csak a neki való motivációt kell megtalálni (enyém pl nagyon kajás, de láttam már labdával dolgozó kutyát is).
2009. aug. 30. 20:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!