Hol találtad? Engem is érdekelne. Mármint így kíváncsiságból, hogy nekem mit adna ki.
2011. ápr. 28. 07:01
4/12 anonim válasza:
Ez kb. akkora okosság, mint csillagjegyek alapján eldönteni, hogy a GYEREKED illik-e hozzád ...
2011. ápr. 28. 07:48
5/12 anonim válasza:
Nekem van egy ismerősöm aki eszerint választott kutyát, és nagyon elégedett vele, mert azt érzi, h azt kapta amit várt, jellemre olyan a kutya amilyet szeretett volna. Ez olyan dolog h hinni kell benne.
2011. ápr. 28. 09:01
6/12 anonim válasza:
Ha erősen hisz benne, aki ilyen szempont szerint dönt, akkor is azt fogja látni, hogy bejött, amit akart, akkor is ha a valóság más.
Nem hiszek benne, csillagjegyen kívül azért még "néhány", ennél jóval fontosabb szempontot kell figyelembe venni, ami szerepet játszik a választásban.
2011. ápr. 28. 09:35
7/12 anonim válasza:
Én tavaly az utcáról szedtem össze egy kóbor kutyát
"és nagyon elégedett vagyok vele, mert azt érzem, h azt kaptam amit vártam, jellemre olyan a kutya amilyet szerettem volna"
:-)
2011. ápr. 28. 09:50
8/12 anonim válasza:
Most komolyan, miért fáj nektek h valaki ebben hisz. Hisz. A hit olyan dolog ami ha valakiben nincs meg, nem lehet elmagyarázni. Van aki így csinálja, van aki úgy. Miért kell mindenbe beleszólni, leszólni stb. És ha valaki úgy választ kutyát h "amit Isten neki küldött" - ha te nem hiszel Istenben, leszólod, h ez mekkora baromság. Hadd higgyen már mindenki abban amiben szeretne, ha azzal nem árt másoknak és saját magának. Nem egy üdvözítő út van....
Én csak kíváncsi vagyok mások mit gondolnak erről. Nem számítok valami "nagy hűha" hozzászólásra.
2011. ápr. 28. 15:13
10/12 anonim válasza:
Azért az ilyen netes asztrológiai dologok elég komolytalanok... :o)))
Az én ismerősöm konkrétan megcsinálta a kutyára is azt a köralakú, vonalhúzogatós asztroizét, a csillagokkal meg a házakkal, aszcendenssel meg mindennel, amihez én nem értek, de ő igen.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!