Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szerintetek fajtatiszta?...

Szerintetek fajtatiszta? /amerikai staffordshire terrier/

Figyelt kérdés
[link]
2009. aug. 23. 17:41
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Egy biztos egy az egyben hordozza picinek az amstaff jegyeit, fej, láb, szem stb. Nagyon szép kutya
2009. aug. 23. 20:49
 22/28 anonim ***** válasza:
fajtisztának tűnik de mivel nincs törzskönyv ugye semmi nem biztos :O azt meg ugye tudod hogy két törzskönyvezett amstaff kölykei akinek nem kéred le a tk-et hivatalosan pittnek számít, de staff gazdiként úgy tűnik az, igaz nem az a tipikus golyófej vagy ahogy én mondom tökfej de szép a fülét meg ne ragasszátok vágás nélkül annak így kell álljon, de ehhez a fejformához nem is ajánlom a vágást, nagyon szép kutyus szép a mintája sok sikert hozzá a nevelésnél legyetek következetesek hiszen terrier :D
2009. aug. 23. 22:18
 23/28 anonim ***** válasza:

Lehet hogy van egy kis boxer beütése :)

De egyébként, ha nem fajtiszta ugyanolyan jó kutya válik belőle mint egy fajtiszta társából.

2009. aug. 25. 17:11
 24/28 anonim ***** válasza:
Nekünk is egy ilyen amstaffink van. Nincsen vágva a füle. mert nem tenyésztőtöl vettük, de az anyja, apja törzskönyves volt. csak a miénk fekete tigriscsikos. a miénk is rakja a lábát.
2009. aug. 28. 14:16
 25/28 anonim ***** válasza:
a mellsőlábai egyformák, ha a fülét elképzeljük levágva, akkor igen, fajtiszta
2009. dec. 15. 21:41
 26/28 anonim ***** válasza:
51%
Szerintem nincs baj a fülével,nem tehénfül(azt hiszem az nem korrekt a szabványban)Ez egy szép rózsfül ha jól látom,és az elfogadott:)
2010. aug. 12. 18:58
 27/28 anonim ***** válasza:

Nagyon szép. fajtisztának tűnik

a fülével nincs semmi gond, mert ilyen az "eredeti" fülük :) ..mert nagyon sokan levágatják hogy kiegyenesedjen a füle. Szerintem ígyis nagyon szép. :))

2011. febr. 27. 09:23
 28/28 anonim ***** válasza:
nagyon édes :) igen az szerintem, jah és nem csak az a kutya fajtatiszta amelyiknek törzskönyve van...fajtatiszta lesz ugyanúgy ha két stafi van pároztatva, a fajta jellegzetességei a lényeg, hogy meglegyenek, nagyon sok olyan törzskönyv nélüli kutya van ami túlszárnyalja a törzskönyveseket :D a törzskönyves ha jó helyről hozod annyival lesz jobb h minőségi xD de amúgy semmi extra...szreintem nagyon jól jártatok vele, ne hanyagoljátok el, etessétek bőségesen és 1 évesen kezdjetek el vele edzeni, hogy izmos legyen ;)
2011. márc. 20. 19:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!