Szerintetek fajtatiszta? /amerikai staffordshire terrier/
2009. aug. 23. 17:41
11/28 anonim válasza:
Ha van törzskönyve akkor fajtatiszta, ha nem, akkor hivatalosan keveréknek számít.
12/28 anonim válasza:
nem lehet megnéééééézni a kééééépet!!!
13/28 A kérdező kommentje:
én megtudom csak várj egy picit, lassan tölt be :) mondom h ÖRÖKBEFOGADTUK... hogy lenne tk-ja... akkor keverék, nem érdekel így is szeretem, csak kiváncsi voltam
2009. aug. 23. 18:43
14/28 anonim válasza:
Nagyon édes szerintem szép kutya és szerintem fajtatiszta.
15/28 anonim válasza:
18:06-os vagyok.
A standard fül náluk= rózsafül
A párod feleslegesen ragasztgatja a füleit, mert átfogó eredményt úgy sem fog elérni vele. ha megnézed a staffiknak a 90%-nak most is vágott a füle.
Mi staffink most 8 hetes és törzskönyvezet, és most 5,5kg a tied ennél jóval nagyobbnak néz ki.:)
16/28 A kérdező kommentje:
pedig ő is 5,5 kg vagyis ma este már 5,8 kg volt :) igen a képen kicsit nagyobbnak tűnik, de a súlya az jó
2009. aug. 23. 19:01
17/28 A kérdező kommentje:
és te le fogod vágatni a fülét?
2009. aug. 23. 19:02
19/28 anonim válasza:
Küldtem privát emailt a fülvágásról, mert erre a válasz nem publikus.
A képeket nem jeleníti meg.
20/28 anonim válasza:
Szerintem ha nem kiállítási, tenyésztésre szánt példány, akkor semmi értelme levágatni a fülét. Csak felesleges fájdalomnak tennéd ki a kutyust és később sok kellemetlensége fog származni abból, hogy nincs füle, belemegy a toklász stb. Ráadásul ha nem hozzáértő végzi a műtétet, akkor igencsak el lehet vele rontani az amstaff kinézetét.(meg szerintem amúgy is ízléstelen, ha levágják egy kutya fülét és ezzel stressznek teszik ki az ebet, pusztán azért mert úgy szebb)Sőt ez a kiskutya nem is biztos, hogy fajtatiszta, mert ahogy írtad valahonnan örökbe fogadtátok, akkor meg aztán tényleg semmi szükség csonkításra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!