Szerintetek fajtatiszta? /amerikai staffordshire terrier/
2009. aug. 23. 17:41
1/28 anonim válasza:
Szerintem igen. De ha nincs törzskönyve, akkor semmire nincs garancia. Márpedig tk nélküli amstaffot venni eléggé kockázatos, könnyen lehet, hogy egy ideggyenge példányt fogsz ki, ami elég veszélyes tud lenni.
2/28 anonim válasza:
nekem fajtatisztának tűnik, csak a füle fura kicsit...
3/28 anonim válasza:
Fajta tiszta, az biztos.
A többi bizonytalan.
4/28 A kérdező kommentje:
Mi bizonytalan? Örökbe fogadtuk
2009. aug. 23. 17:49
5/28 anonim válasza:
hát ez csúcs, ahogy rakta a lábát.:D
nagyon édes.
6/28 anonim válasza:
Nagyon éééédíí....Szívesen elfogadnám.....=)
7/28 anonim válasza:
Szerintem fajtatiszta. Azért áll így a füle, mert már nem vágják a staffordoknak sem, mint régen.
8/28 anonim válasza:
Ez fajtatiszta, de ha nincs törzskönyve és csinál valami rosszat akkor ráfogják fogni hogy pit bull, mert ahhoz meg engedély kell.
A fülével sincs gond, csak nem a stenderden elfogadott.
Nekünk is ilyenünk van, és sok sikert hozzá, és nagyon következetes legyél vele, megfogja hálálni.
9/28 A kérdező kommentje:
Miért mi elfogadott a standardban??
2009. aug. 23. 18:13
10/28 A kérdező kommentje:
de amúgy a párom elkezdte neki ragasztgatni, nem tudom miért :) azt mondta formálja, mert még csak 9 hetes
2009. aug. 23. 18:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!