Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen jutalomfalatokat...

Milyen jutalomfalatokat használtok? Egészségeset keresek!

Figyelt kérdés

Elég nagy mennyiségben használok, sok kutyám van, ezért sajnos 3-400 Ft/kg a felső határ...

Eddig használtam:

- baromfi párizsi (Tescos... tele szójával)

- virsli (Tescos, de olyan büdös és nyálkás, hogy soha többé...)

- Krinolin - lehet, hogy túl fűszeres...

- ha van leértékelve, szalámi... de ez is elég sós lehet...

Elég kajásak amúgy, szinte bármi jó...

Arra gondoltam, hogy itthoni tanításra használnék Acanát (megőrülnek érte), és gazdagabb ingerkörnyezetben használnám csak a fenti finom, de egészségtelen jutalomfalatokat...

Csak gondoltam, hátha van valami tuti tippetek - hentesnél mit vegyek, valami jó sajt,... (vettem egy olcsót, de az kb. az egész gumi volt, nem is értem, ember hogy eheti.)

(Amit tuti nem adok, azok az előre gyártott jutalmak... drága is, sz.r is, nem is szeretik... a kekszeseket még a legkajásabb is csak ímmel-ámmal rágja el...)

Köszönöm előre is a válaszokat!:)

2012. dec. 19. 17:15
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
Az én kutyám általában mindennek örül, mindennel motiválható. Amikor iskolába jártam vele, megnézett mindenki hogy almát használok jutalomként. Nagyon szereti. Én a fressnapfban vásárolok különböző kekszeket. Azért valamennyire azok is jók. Az a gondom a virslivel meg sajttal, hogy a gyenge gyomrú kutyáknak megfekszi a hasát.
2012. dec. 19. 17:22
 2/28 anonim ***** válasza:
Jutalomfalat szerintem mindegy:) Mármint jó igen szar a tescos párizsi, dehát 1-2 falat nem árt, ha ízlik neki és motiválható vele :) Én biot adok az enyémnek, meg van 100% szárított marharúd, igen tudom hogy írtad hogy előregyártottat nem szeretnél ezért egy tipp: alma, az enyém imádja, megőrül érte:D
2012. dec. 19. 17:26
 3/28 anonim ***** válasza:
49%

Én mint kiképző, csak és minden esetben tápot adok(adtam)! dog show.

"sok kutyám van, ezért sajnos 3-400 Ft/kg a felső határ... " vagy tartsál kevesebbet, de NE sajnáld a jószágtól!

Gondolom te sem örülnél a jól végzet munkád jutalma :zsíros kenyér -tea, vagy keksz-tea! Virsli karikára vágva és nem 1000.ft alatt!!!

2012. dec. 19. 17:27
 4/28 anonim ***** válasza:
100%

Főtt csirke szív.. 300-400ft pont kilója Kacsaszívet lehet venni itt-ott 200ért is.

Ennél természetesebb meg nem igen van!

2012. dec. 19. 17:33
 5/28 anonim ***** válasza:
100%
Én néha Frolicot használok, eláll a zacskóban és jobban lelkesednek érte, mint a száraz tápért.
2012. dec. 19. 17:34
 6/28 A kérdező kommentje:

Köszönöm a tippeket, de jöhetnek még...

Így hozta az élet, nálam ragadt pár ideiglenes...

Másrészt én ugyan nem sajnálok tőlük semmit, magamon spórolok, hogy nekik minél jobbat adhassak...

Nem tehetek róla, hogy közbejött a gazdasági válság...

Én már így sem eszem húst, csak ha vendégségbe megyek.

Ruhát 3 éve nem vettem magamnak, lassan úgy nézek ki, mint egy őrült...

Kozmetikumokra, egyéb luxuscikkekre egyáltalán nem költök...

Tulajdonképpen csak a kutyasulira, a tápra, a felszerelésekre és a saját kajámra költök... Még szórakozni sem járok el.

1000 Ft/kilóért pedig szerintem nem is árulnak virslit...:D

Egyébként Dog show-ról még nem is hallottam.

Nem a Dog chow-ra gondolsz?

2012. dec. 19. 17:37
 7/28 A kérdező kommentje:

Köszönöm, az utolsó 2 kommentet most olvastam!:)

Ezeket kipróbálom!

(Egyébként szerintem sem baj, ha 10-15 szem jutalomfalat rossz minőségű, de nekem 1 gyakorlásnál el szokott menni fél kiló párizsi is... csak 1 kutyára...) (A kisebb testűre csak negyed...)

2012. dec. 19. 17:39
 8/28 anonim ***** válasza:
Elhiszem, hogy kiképző vagy, de szerintem nem jó a hasonlat amit írtál. Relatív, hogy mi ízlik a kutyának, és ez a hozzászólás most nem arról szól, hogy a tescos párizsi mennyire jó, de lehet hogy a kutyának jobban ízlik mint a táp ( ugyanis tele van ízfokozóval, egészségtelenebb mint a táp, de pl én se egy zöldségsalátának örülök hanem mondjuk egy BigMac-nek... hiába egészségtelen). Tudni kell mértéket tartani, és azt adja amit a kutya szeret! Nem hiszem hogy egésznap jutalomfalattal tömi öket napi 2x2 szelet tescos párizsi nem a világvége ha mellette rendesen, egészségesen van etetve...
2012. dec. 19. 17:47
 9/28 anonim ***** válasza:
100%
A máj elég olcsó és a legtöbb kutya megveszik érte, mert jó erős szaga van.
2012. dec. 19. 20:12
 10/28 anonim ***** válasza:

A máj extra jutalomnak tényleg jó, de magamból kiindulva amennyi mennyiséget egy-egy gyakorlás felemészt az a mennyiség hosszú távon már egészségtelen.

Én főtt/sült húst használok, állateledelesnél csirkemell nyesedék kb 300ft/kg illetve más nyesedék és szív max 400Ft/kg-ig, félfagyos állapotban apróra kockázom és vagy bedobom 20-30percre a sütőbe vagy főzöm 5-10percig, mikor milyen kedvem van. A kutyák odáig vannak érte és még sokszor olcsóbb is, mint a leggazdaságosabb virsli/párizsi.

2012. dec. 19. 20:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!