Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Cane corso vélemények? Tényleg...

Cane corso vélemények? Tényleg olyan veszéllyes mint monják?

Figyelt kérdés

Most szeretnék venni egyet 7 heteset nagyon aranyos.

Húgom 10 éves én meg 17 szerintetek veszéllyes lenne ?

2012. dec. 19. 12:23
1 2 3 4
 31/34 anonim válasza:

Nekem van egy másfél hónapos szukám. Sétálni póráz nélkül is simán viszem, olyan ragaszkodó h az már félelmetes:)2 goldinkal is megvan, bár most kezdi átvenni az uralmat felettük.

De első kutyának nem ajánlanám én sem senkinek, mert elég kemény, és ha nem következetesen van nevelve, akkor átveszi az irányítást. Szóval ilyen fiatalon semmiképpen nem ajánlom!

2012. dec. 21. 22:52
 32/34 anonim ***** válasza:
Másfél hónapos? Gondolom ez elírás és másfél évest akartál írni. Másfél hónapos (azaz 6 hetes kutya) még az anyja mellett van és sétáltatni sem szabad, amíg az összes védőoltás (kb. 3 hónapos koráig) nincs meg.
2012. dec. 21. 23:43
 33/34 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem veszélyes! Én 11 éves vagyok, és egyedül viszem sétálni, etetem meg mindent én csinálok vele! Szerintem nyugodtan vedd meg! Bár, ha levágatod a fülét, akkor vadabb lesz, úgyhogy azt inkább ne!:)Vigyázz az étrendjére, és ne hagyd sokat lépcsőzni, mert elkopik a porc a könyökében(az enyémet 3-szor műtötték, de még mindig szar a lába).Etetésnél ültesd le, és nyaka magasságába tedd a tálat!Írj, ha kérdésed van.
2013. jan. 8. 16:03
 34/34 anonim ***** válasza:

Aki 11 éves gyerek kezébe ilyen kutyát ad...

Attól, hogy megvágják a fülét nem lesz vadabb, max a kinézete.

2013. jan. 8. 16:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!