Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Vélemények a francia bulldogró...

Vélemények a francia bulldogról? Mik a tulajdonságai? És a viselkedése?

Figyelt kérdés

2012. nov. 16. 17:12
 1/2 anonim ***** válasza:
2012. nov. 16. 17:22
 2/2 anonim ***** válasza:

Én imádom őket, nagyon játékosak, jól kijönnek az emberekkel és más kutyákkal, egyáltalán nem agresszívak (persze ez nevelés kérdése is, hallottam már agresszív franciáról is). Nagyon játékosak, szeretik a gyerekeket. Szeretnek enni :) Lehetnek légzőszervi problémái, pl nehezen kap levegőt nyáron, v egy hosszabb hancúrozás, rohangálás után.

Ajánlott lakásban tartani, mert rövid a szőrük, és megfázhatnak könnyen télen ( az enyém más most 5 fokban h ha megállunk kinnt 5 percre már elkezd reszketni meg vacogni, pedig még nincs is túl hideg). Elég masszív kutyák, meg izmosak.Arra figyelj hogy ne etesd túl, mert könnyen elhízhat, és menj vele eleget sétálni, mert ha te nem szoktatod hozzá a kezdetektől fogva akkor elég lusta kutya lehet belőle, de amúgy átlagban nem nagy a mozgás igénye, én hétköznapokon napi 2- 2és fél órát sétálunk, ebbe sokszor benne van egy fél órás játék más kutyákkal is. Hétvégén meg vagy 3-4 órát sétálunk játszunk, vagy elviszem őt más kutyákhoz, v éppen a városligetbe, hajógyárira ahol szabadon szaladgálhat.

2012. nov. 19. 08:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!