Szerintetek aranyos ( szép) a bulldogunk?
Kislány és most 8 hónapos! rossz akaroknak a kutyus tkves nem szaporitotol van! Igen hibás, de az a édes benne! A többieknek köszönöm a válaszokat! Kép róla
nagyon aranyos kutyus, nekem nagyon tetszik
nekem is francia bulldogom van, csak fiú és bézs
kiállításra sajnos nem viheted a szeme illetve az orra miatt, de nagyon aranyos :)
Még sosem láttam ilyen franciát! A családunk tele van bulldogokkal. (Nekem és páromnak egy angol és egy francia, szüleimnek 1 francia, testvéreméknek meg 2 franciájuk van)
Nagyon bulldogos család vagyunk. Nem akarlak megbántani de biztos törzskönyves? Melyik kennelből vettétek?
(nekem a füle miatt nem nagyon tűnik fajtatisztának)
Ezen a spánielünk is rajta van meg a párom. Ez mostani kép!
Off: Anyám, már kicsit sok, hogy ha nem tk-s, akkor azért szidják a kérdezőt, ha meg kiderül, hogy tk-s, akkor írják, hogy attól még lehet szaporítótól, meg nem a legszebb példánya a fajtának....Írta, hogy hibás, nem is akar versenyre menni vele, mégis írja valaki, hogy versenyezni nem tud vele..egyértelmű sztem a kérdezőnek is.
On: Kérdező, szép a kutyusod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!