Ha valaki majd megöli a kutyája születendő kiskutyáit, azt a törvény bünteti?
Tüzelő szukát bevinni a házba abszurd, újszülött kölyökkutyákat agyonverni nem az.
Érdekes...
Sosem volt benti kutya, és nem is lesz behozva..
Agyonverni meg nem én szoktam, már mondtam nem tudnék ilyet tenni.
Nem azért nem hozzuk be, mert a gyerekek, hanem mert szobába köztünk nincs helye, és nem bentre való egy kutya!
Nincs rá nekünk 20 ezrünk, hogy ivartalanítsuk, etetnem kell a gyerekeimet, sorry! Nem hiszem el, hogy ezt olyan nehéz felfogni, már ne is haragudjatok. Ti inkább a gyerekeitek elől vennétek el a kaját, hogy áá bocs ma nincs ez+az, mert a kutyát kell ivartalanítani, ami nem is a miénk hanem a nagyszüleiteké? Hát nem tudom, ilyen világban élünk??
De végülis ha évente kétszer szül, állatrovosra meg nincs pénz, akkor most már olyan sok nem lehet neki hátra, idővel belehal valamelyik szülésbe, vagy lesz egy gennyes méhgyulladása, aztán le van a gond erről is.
Csak azt ígérd meg, hogy új kutya már nem fog odakerülni.
NEM A MIÉNK A KUTYA, felfogjátok??? Egy fillért nem költök rá az biztos, és a házba se jön be!
Nekünk nem is kellett volna! Istenem de sok agytröszt van itt komolyan mondom!
Kösz, nem kell több válasz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!