Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ha valaki majd megöli a...

Ha valaki majd megöli a kutyája születendő kiskutyáit, azt a törvény bünteti?

Figyelt kérdés

2012. dec. 18. 16:22
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
Nem vicc, tényleg többen túlélték már, hogy állatokkal laknak együtt. 9 éves, 5 éves és 1 éves gyerekeim vannak, valamint 1 benti kutya és 2 darab ki-be járkáló macska is lakik nálunk, és mindenki él, egészséges. Amikor 7 hónapos volt a legkisebb, akkor is ez volt a felállás. ;)
2012. dec. 20. 20:17
 32/39 anonim ***** válasza:
51%
Nem vicc. Láttam én már egyszerre 3 óriástestű tüzelő szukát a házban. Aki ivaros szukát tart az vállalja a vele járó kényelmetlenségeket is. Vagy ott az ivartalanítás is mint lehetőség és máris megoldva minden probléma.
2012. dec. 20. 21:32
 33/39 anonim ***** válasza:
80%

Tüzelő szukát bevinni a házba abszurd, újszülött kölyökkutyákat agyonverni nem az.

Érdekes...

2012. dec. 20. 23:00
 34/39 A kérdező kommentje:

Sosem volt benti kutya, és nem is lesz behozva..

Agyonverni meg nem én szoktam, már mondtam nem tudnék ilyet tenni.

Nem azért nem hozzuk be, mert a gyerekek, hanem mert szobába köztünk nincs helye, és nem bentre való egy kutya!

Nincs rá nekünk 20 ezrünk, hogy ivartalanítsuk, etetnem kell a gyerekeimet, sorry! Nem hiszem el, hogy ezt olyan nehéz felfogni, már ne is haragudjatok. Ti inkább a gyerekeitek elől vennétek el a kaját, hogy áá bocs ma nincs ez+az, mert a kutyát kell ivartalanítani, ami nem is a miénk hanem a nagyszüleiteké? Hát nem tudom, ilyen világban élünk??

2012. dec. 21. 10:31
 35/39 anonim ***** válasza:
100%
Olyan világban élünk, ahol megérti mindenki ha nincs pénz a kutyára de akkor nem tartok kutyát. Nem szeretem, nem akarok rá költeni, nem tartom. Effektíve mindegy ki veri agyon a kiskutyákat, attól azok még agyon lesznek verve, holott megelőzhető a fogantatásuk. Ha nincs pénz a kutya ellátására (amibe az orvosi költségei is beletartoznak!!!) akkor nem kell állatot tartani.
2012. dec. 21. 11:59
 36/39 anonim ***** válasza:
100%

De végülis ha évente kétszer szül, állatrovosra meg nincs pénz, akkor most már olyan sok nem lehet neki hátra, idővel belehal valamelyik szülésbe, vagy lesz egy gennyes méhgyulladása, aztán le van a gond erről is.

Csak azt ígérd meg, hogy új kutya már nem fog odakerülni.

2012. dec. 21. 12:07
 37/39 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként pont most hirdetett a Noé ivartalanítási akciót, 6000 Ft-ért ivartalanítják a szukákat. Szóval ki lehet fogni, csak akarni kell.
2012. dec. 21. 13:10
 38/39 anonim ***** válasza:
51%
Neki hatezer sincs, mert akkor éhen hal a gyereke.
2012. dec. 21. 13:32
 39/39 A kérdező kommentje:

NEM A MIÉNK A KUTYA, felfogjátok??? Egy fillért nem költök rá az biztos, és a házba se jön be!

Nekünk nem is kellett volna! Istenem de sok agytröszt van itt komolyan mondom!

Kösz, nem kell több válasz!

2012. dec. 21. 14:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!