Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ha valaki majd megöli a...

Ha valaki majd megöli a kutyája születendő kiskutyáit, azt a törvény bünteti?

Figyelt kérdés

2012. dec. 18. 16:22
1 2 3 4
 11/39 A kérdező kommentje:

Pf. Hagyd, vannak ilyen barom.arcú h.ülyék..

Mennyibe kerül az ivartalanítás manapság?

2012. dec. 18. 19:59
 12/39 anonim ***** válasza:
100%
Kutya testméretétől is függ gondolom, a nőstény cicánké 12ezer volt, gondolom egy kutyusé 15ezertől lehet. (Viszont tudsz aludni nyugodtan, és nem kell évente kétszer egy szatyornyi kiskutyát megölnöd.)
2012. dec. 18. 20:03
 13/39 anonim ***** válasza:
100%
20 ezer körül. Függ a kutya testtömegétől, valamint állatorvosonként változik az ár.
2012. dec. 18. 20:03
 14/39 anonim ***** válasza:
66%
A 7-es vagyok. Ezért van ennyi kidobott, menhelyen lévő kutya az ilyenek miatt (bár az még a jobbik eset, ha kidobják vagy menhelyre adják) ebben az országban sajnos az a módi, hogy, ha véletlenül vemhes lesz a kutya akkor a kiskutyák megszületése után agyoncsapják, vízbefojtják,élve elássák és kérdem én miért ér kevesebbet egy állat élete mint egy emberé? amúgy sok esetben emlő daganatot okoz, ha nem szívják le a szuka tejét. Lehet kicsit durva volt amit írtam, de hogy tud egy olyan ember nyugodtan aludni aki kivégez egy alomnyi kiskutyát?
2012. dec. 18. 20:40
 15/39 anonim ***** válasza:
48%
Nem voltál durva, csak érzékletes. Én is erre akartam rávilágítani a kérdezőnél, de élből lecspott- hát ez van - sajnos!
2012. dec. 18. 21:28
 16/39 anonim ***** válasza:
17%

Nem csak Magyarországon vágják földhöz a nem kívánt kiskutyákat. Németországban is találkoztam már vele.

De szerintem mindenki azt csinál a kutyájával, amit akar. Az ő dolga, felelőssége. Én biztos nem lennék képes ilyesmire.

2012. dec. 18. 22:18
 17/39 anonim ***** válasza:
65%
7-es vagyok. Persze máshol is előfordul, de nem ilyen számban itt vegyük példának a németeket náluk sokkal jobb a kutya tartási kultúra mindehova be lehet vinni a kutyát, náluk a menhelyeknél nagyon ritka a teltház sőt még magyar országról viszik ki a kutyákat örökbe adni. Magyar országon a menhelyek többségénél teltház van és a kidobott kutyák mennyisége egyre nő, mert sokan sajnálnak a kutya ivartalanítására 20 ezer forintot aztán vemhes lesz a kutyájuk és jó magyar szokás szerint vagy kidobják az út szélére vagy kinyírják vagy-és ez a jobbik eset- menhelyre teszik.Most télen rengeteg kutya fagy halálra a felelőtlen emberek miatt :(
2012. dec. 18. 22:54
 18/39 anonim ***** válasza:
100%
Az előző mondandómhoz még hozzá tenném nem azt csinálnak a kutyájukkal amit akarna, mert ezt a törvény bünteti, hogy ok nélkül (az, hogy nem kell az nem ok) kioltsa valaki egy érző lény életét
2012. dec. 18. 22:56
 19/39 anonim ***** válasza:
89%

Komolyan azt gondolom, hogy inkább öld meg, minthogy a parvó vigye el, vagy bármi más csúnya betegség. Egy alomnyi kölyök egy menhelynek is legalább 100 ezer forintba kerül. Nem kéne megtanulni, hogy majd mások megoldják helyetted a problémát, te meg jövőre se vigyázz a kutyádra.

Öld meg őket, nézd végig a halálukat, utána borogasd az anyakutya gyulladt emlőit, vállald a következményeket! Akkor talán jövőre megoldod, hogy akár ivartalanítva, akár bezárva legyen a kutya.

2012. dec. 19. 01:03
 20/39 A kérdező kommentje:

Én nem bántanám azt hozzá kell tennem.. Nem is az enyém a kutya, hanem a párom nagyszüleié, itt élünk náluk. Ők csinálják ezt minden évben, nem én, de utána nem foglalkoznak az anyakutyával, sok év alatt eddig semmi baja nem lett..

Én nem lennék rá képes, de nem tudjuk megtartani őket. Tavaly 2 kutya lett megtartva közülük, amiket sikerült elajándékozni, de már nagyobb kutyaként, ami jópár ruhánkba került, amit lerángattak a szárítóról.

Na mindegy, nem is ez a lényeg, hanem hogy nem tudjuk őket megtartani.

2012. dec. 19. 08:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!