Szerintetek mennyire befolyásolja az új állattartási törvény a kölyök kutyusok eladását?
Szerintem semennyire! Én még örülök is pl. annak, hogy már nem korlátozhatnak létszámot az Önkormányzatok :-)))
Aki normálisan tart és eddig is tartott kutyát Ők szerintem mind örülnek neki ...
Pontosan így van előző!
Az álattartási törvény - mint minden más - betartását, betartatását ki a manó ellenőrzi?
Tegnap - szerencsétlenségemre - bekapcsoltam a TV-t és a retekklubbon éppen egy mátészalkai genetikai hulladék családtól mentettek kb. 40!!!!! kutyát.
Amig a törvény csak általánosságokat sorol, és a hivatalos szervek ugyanúgy tesznek rá, mint az érintettek igeni szükség van itt is gerilla szervezetekre!!!!!!!!!!!!
Egyelőre semennyire, de idő kell ehhez is. Nem egy és nem két kutyát koboztunk/tak már el hirdetés alapján. Pl expresszen is volt egy házilag vágott fülű, törött lábú (nem kezelték), de tenyészkannak ajánlott staff. A hirdetés eljutott a Sereghez, el is vitték a pacáktól.
Szóval egyszerre minden gondot nem lehet megoldani. Viszont amiről nem szólnak a hírek: naponta több 10 ellenőrzés megy magáházaknál is, lakossági bejelentés alapján. Tehát bátran mondom: valami elindult és jó úton halad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!