Ritya98 kérdése:
Ti ha kutyát választanátok kölyköt vagy felnőttet vennétek?
Figyelt kérdés
Ezt egyfajt közvéleménykutatásnak szánnám ;)
a válaszokat előre is köszönöm :))
2012. okt. 11. 19:04
1/30 anonim válasza:
Csakis felnőtt :) Na jó, életemben egy kölyköt majd fel szeretnék nevelni, de amúgy a hányattatott sorsú menhelyi keverékekre esküszöm.
2/30 anonim válasza:
Felnőtt kutyát fogadnék örökbe, olyat, aminek amúgy nem sok esélye lenne, hogy gazdira találjon. :)
Szerintem rengeteg olyan kutya van, ami megérdemli a második esélyt.
3/30 anonim válasza:
Szerintem a kölyök kutya aranyosabb és persze jó nézni ahogy felnő.. Én biztos kölyköt vennék :)
4/30 anonim válasza:
Attól függ.
Tenyésztőtől kölyköt hoznék el.
Menhelyről felnőttet.
5/30 Hovarju válasza:
Nekem eddig csak olyan kutyám volt, aki kölyökként került hozzám.
Nagyon szeretem azt az időszakot, amikor kölyök és szívja magába az információt és ingereket, mint a szivacs.
Ímádom a kölykök tanítását.
6/30 anonim válasza:
A mostanit (ő az első kutyám) kölyökként vettem. De nem bánnám, ha legközelebb növendék kutyával "kezdhetném" . Olyan 4-6 hónapossal.
7/30 anonim válasza:
Most már egy kölyköt szeretnék, mert a mostani ebeim felnőtten kerültek hozzám, szeretnék egy kiskutyát, akit kölyökkorától fogva én nevelek.
8/30 anonim válasza:
Mindenképp felnőttet menhelyről.Nagyon hálásak tudnak lenni a befogadott kutyák és sajnos nagyon sokan vannak.
9/30 anonim válasza:
Kizartnak tartom hogy kutyat vasaroljak, azonban menhelyrol fogadnek orokbe meg ha adott esetben tobbe is kerul mint amennyit nehany szaporito ker a kutyaiert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!