Létezik ilyen szabály/törvény?
Azzal kezdeném nem vok tenyésztő.
Eladtam egy kutyát.1 hónapja vitték el, még nem töltötte be a 3 hónapot.És felhívott az állatorvos hogy a kutya veleszületett betegsége miatt el kellett oltani.....(amitől én nem tudtam és ő is mondta hogy ezt a gazda nem is tudhatta)és hogy mivel a kuyta nincs 3 hónapos köteles vok a kutya árát visszaadni vagy kuytával kárpótolni.Őszintén megmondom ilyenről még nem hallottam.Köszönöm a válaszokat.
Ilyen nincs.
Tisztelt "doktor úr" prezentált vizsgálati eredményeket? Annak a bizonyos betegségnek az igazolására?
Orvos nem hív fel ilyesmiért senkit. Orvosnak egy dolga van: megállapítani, ha baj van, és gyógyítani a lehetőségek szerint. Max a tulajdonosnak igazolást állít ki a betegségről és a boncolás eredményéről.
Telefonon viszont akár én is közölhetem bárkivel, hogy X. Y állatorvos vagyok .
utolsó!te miről beszélsz?
Azt mondta az állatorvos küld róla papírt....nagyon kíványcsi vok rá.De az is azt ír amit akar, főleg ha pénzt kap érte.
Utolsónak még annyit hogy két tiszta/oltott bent tartott kutyáról van szó.
Komolyan el tudtok képzelni egy állatorvosról olyasmit, hogy a kutya tulajdonosától elkéri a tenyésztő telefonszámát és azt felhívja, majd közli, hogy fizessen, mert.....
A tenyésztőtől szerződéssel vásárolt kutyánál is csak orvosi leletekkel igazolt betegségre lehet a garanciát kérni. Nem bemondás alapján.
Boncolási jegyzőkönyv nélkül, ami igazolja az orvos megállapítását, semmit sem kell tenned.
Amúgy van szerződésetek a vevővel??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!