Egy border collie-nak elél napi -fél óra séta reggel -2 óra séta fél 2 - kor -1 óra séta este -1 óra tanítás heti: -3 x frisbee -1 x agility?
A séta biztos nem lesz elég neki.
Ha el tudod őt engedni, tudtok játszani és közben is kap feladatokat, ami nem csak fizikailag, de agyilag is fárasztja, akkor oké, bár benne van a pakliban, hogy reggel jobban le kell majd fárasztani, de összességében ennyi elegendő lesz neki :)
Köszönöm mindkettõtöknek ! :)
Reggel még belefér 1 óra séta és bármikor kimehetne , de ha nincs kedve kintmaradni akkor bejöhetne :)
Majd tavasszal szeretném a bordert .
Még 1 x köszi
Szerintem még egy munkavonalas bordernek is elég, ha tényleg minden nap meg tudod mozgatni intenzíven frisbeevel és labdával, póráz nélkül a sétákon és minden nap feladatokat is adsz neki, tanítod.
Aztán hétvégén durr bele, teljesen kidögleszted :D
Köszi neked is :)
Egyébként nektek van borderetek ? :)
Azt kifelejtettem hogy járnánk kutyasuliba és az ismerőseinknek is van kutyájuk és játszhatnának :)
Köszönöm
Kifelejtettem hogy a Posseidon kennelbe az alom ami most fog (tavasszal) születni kb. mennyibe fog kerülni onnan egy kutya ? :)
Kb. 150 000 FT-ra gondoltam :)
Arra azért kíváncsi lennék h ki az aki módszeresen törölteti azt a hozzászólást h érdekes h a borderes kérdésekhez csupa olyan ember szól hozzá akinek nincs bodere... de mindegy
Mi lesz a párosítás? Mert a honlapon még csak a 2012es alom van fenn...
Egyébként hol laksz és hova fogsz járni agilityzni?
Bocsánat ! Félrenéztem és azt hittem most fog születni :O
Szerintetek 2013 -ban mikor fognak születni náluk kiskutyák ?
Hatvanba járnánk agilityzni.
Persze a dog-dancinget is ,"kipróbálnám"
a poseidonos alom k* jó lesz, de nem biztos, hogy neked onnan kéne. nem bántás, nem rosszindulat, csak jól gondold meg, nem egyszerű alom lesz :)
amúgy persze, elég. ha a séta nem csak pórázon nyomorgásból áll, simán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!