Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hol lehet olcsón agility...

Dvorzsák Fruzsina kérdése:

Hol lehet olcsón agility felszerelést kapni?

Figyelt kérdés

Nem tudja valaki megmondani nekem, hogy hol tudok olcsón agility felszereléshez jutni? Megköszönöm, ha valaki webcímeket is ír!

Nem tudjátok, hogy lehet saját kezűleg gyártani?

2011. nov. 5. 16:15
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Hát nem akarlak elkeseríteni , de kb sehol sem találsz olcsón(külföldön olcsóbbak mint ithon).Elég drága dologok ezek , mi a legolcsóbban a szlalom pályához jutottunk ami 8e Ft-volt.Saját kezűleg gyártani talán olcsóbb valamivel ha ügyes vagy.
2011. nov. 5. 16:40
 2/11 A kérdező kommentje:
Azt nem tudod véletlenül, hogy hogyan kell gyártani ezeket?
2011. nov. 5. 17:19
 3/11 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező! Mennyit értesz az agilityhez, és miért szeretnél otthonra agility pályát?

Egyébiránt itt érdeklődj:

[link]

Molnár Mihály

mobil: 06 20 587 7459

molnar.mihaly@t-online.hu

2011. nov. 5. 17:56
 4/11 anonim ***** válasza:
Milyen akadályokat szeretnél ?
2011. nov. 5. 18:28
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
baromi drága, én is magamnak csináltam, elég egyszerű. Persze vannak olyan dolgok benne amik azért pénzbe kerülnek, de még így is sokkal olcsóbb mintha megvennéd. Én az átbillenő "libikókát" úgy csináltam, hogy egy fűrészbakra ráraktam egy hosszú pallót, az egyik végét lesúlyoztam, hogy mindig visszabillenjen. oda, ahol középen illeszkedik a bakhoz (magyarul középre) csináltam fűrésszel egy ki bevégást, hogy ne csúszkáljon jobbra balra, hanem cCAK BILLENJEN. . A ferde palánk is egyszerűén egy kiszuperált létrára raktam 2 usb lapot áés raktam rá egy régi szőnyeget, hogy ne menjen szálka a mancsába és rászögeztem pár deszkát, hogy fel tudjon kapaszkodni. Egyébként a létra nem feltétlenül szükséges alá, ha megfelelően erős vázat tudsz készíteni. a szlalompálya nálunk csak pár bot leszúrva a földbe. A karika egy régi autókerék felül szétvágva és kipótolva ronggyal hogy átférjen a kutya. az asztal pedig egy szék, csak le van végva a háttámlája meg a karfája.
2011. nov. 5. 18:41
 6/11 anonim ***** válasza:
Nagyon drágák ezek a felszerelések, egy ugró akadály is 10 ezer forint. Én semmiképp nem ajánlom, hogy otthon elkezdj akadályokat gyártani, mert balesetveszélyes lehet. Ha nem értesz hozzá, akkor keress fel inkább egy hozzáértő kutyasulit, amelyik rendelkezik a megfelelő felszereléssel.
2011. nov. 5. 22:35
 7/11 A kérdező kommentje:

Válasz 1kan-nak:

Legfőképpen ugróakadályokat szeretnék, de ezenkívül még: alagutat, slalomot, és pallót is szeretnék beszerezni v. gyártani.

2011. nov. 7. 17:48
 8/11 anonim ***** válasza:
8%
És vajon tudod-e h ezeket hogyan kell jól megtanítani a kutyának???
2011. nov. 7. 18:53
 9/11 anonim ***** válasza:

Szlalomot a legegyszerűbb megcsinálni , az ugró akadályokkal viszont nagyon vigyázni kell.Úgy csináld hogy a kutya ne tudjon megsérülni ha nem jön össze az ugrás.Kúszó folyosóval pedig az a baj hogy strapabíró anyagból kell hogy legyen , ami megintcsak nem olcsó.

Szerintem jobban járnál ha keresnél egy közeli kutyaiskolát ahol van lehetőség agilityre.Mi saját kezűleg csináltuk az akadálypályát szabványosra a sulinak , szinte minden anyagot nagyker ár alatt szereztünk be és még így is jóval 100e Ft felett költöttünk az egészre.

2011. nov. 8. 17:52
 10/11 A kérdező kommentje:

Lehet, tényleg a kutyasuli lenne a legolcsóbb muri.

Köszi az ötleteket!

2011. nov. 12. 18:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!