Hogyan játszak a kutyámmal, hogyan tanítgassam?
Pit bull-om van, ezt azért emelem ki, mert úgy tudom az ilyen kutyáknál nagyon fontos hogy sokat foglalkozzon velük az ember, nehogy elkallódjanak és agresszívak legyenek stb... Majd idővel megyünk kutyasuliba is, még csak 3 és fél hónapos. Addig hogyan játsszak vele, mire és hogyan tanítsam meg?
Köszönöm előre is a válaszokat:)
Ülni szerintem eddig is tudott, sőt - gyanítom - feküdni is tud, hacsak nem állva aludt életének 3,5 hónapja alatt :) A lényeg az lenne, hogy PARANCSRA tegye ugyanezeket. Ha "megmutatod a falatot és leül", az szintén nem jelenti azt, hogy megtanulta a parancsot, hacsak nem úgy akarod megoldani, hogy ha párizsit lát, leül, ha sajtot, lefekszik, kolbászra meg pacsit ad (de ez egyrészt kicsit bonyolult, másrészt nem túl költséghatékony).
Azt nem értem, hogy miért most jutnak ezek eszekbe, mikor kb másfél hónapja nálad van a kutya. Eddig mit csináltál vele?
Kutyaoviba, aztán suliba kéne menni, mert sajnos láthatóan az égvilágon semmit nem tudsz sem a fajról, sem a fajtáról (így nem értem, minek kellett egy pit, de mindegy, nem kötözködni jöttem).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!