Ez a póráz milyen lehet? Van valakinek ilyen, vagy ilyen márkájú? Vagy milyen mást tudtok ajánlani?
Erről a pórázról lenne szó:
És akkor a nyakörvet is:
Collienak kellene. Ha ezek nem jó minőségűek, akkor esetleg tudtok valamilyen márkát/oldalt (ahol vannak jó pórázok, nyakörvek) ajánlani?
Én az "egyszerű, de nagyszerű" pórázokat és nyakörveket kerestem mindig, és nem csalódtam bennük. A kedvenc szintén egyszerű fekete szövetpórázom hét évig húzta, aztán a karabiner egy nagyobb rántásnál feladta, de amúgy kifogástalan állapotban van.
Szerintem egy collie-nak mindegy, mit raksz rá; gondolom nem vadállat, nem rángat reggeltől estig, arra meg bármi jó, hogy közted és a kutya között lógjon. Ha szokott húzni, akkor meg került el a műanyag csatokat, mert törhetnek, de amúgy tényleg mindegy, mit veszel mindennapi használatra.
:D húzogatósat játszani pórázzal...nem rossz ;) :D
(Értem és) köszönöm Little Red :) Sajnos ezen a téren nem vagyok elég tájékozott, így nem tudtam, honnan tudnék jó minőségű pórázt szerezni, plusz egyáltalán azt sem tudom, hogy melyik márka jó minőségű...meg hasonlók. Azt hittem amúgy, hogy a Fressnapf drága...de az jó, hogy van ott megfelelő póráz, onnan egyszerűbb lenne beszerezni, meg az sem rossz, hogy egyszínű, mert nem akarok bolondot csinálni a kutyából :) Isten ments! :D
És neked is köszönöm akumi, meg az utolsó válaszolónak is. Hát, egy kicsit valóban drága, de mivel mondtam, hogy nem tudok sokmindent a pórázok világáról, én simán megvenném ezt is, ha tartós, és jó minőségű :D
Nyakörvből nekem is bőr van, anno a rotimnak is bőr volt. Neki a póráz is az volt, csak nem szerettem, mert mindig olyan szagú volt a kezem.
Igen, játszok vele néha húzogatóst, de tudja h a póráz nem játék. Tehát magától sose kezdi el, csak ha én hergelem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!