Kerültél már veszekedésbe, konfliktusba a kutyád miatt sétáltatás közben úgy, hogy nem is voltál hibás?
Én is kerültem már hasonló helyzetbe. Nekem amstaff bullterrier keverékem van, jól néz ki a kutya, kinézetre tényleg egy izmos harcias. De jellemre egyáltalán nem az. Aztán többen beszólogattak hogy hol a szájkosár stb.
A másik kutyám labrador keverék, ő kicsit hamiskás, vele nehezebb sétálni mert összevész hamar egy kutyával. Na és amikor egyszer egy piros lámpánál álltam, hát annyira közel jöttek a kutyához, hogy láttam hogy a kutyus már mindjárt ugrana, és ezért szóltam hogy léci egy kicsit menjen már távolabb. Na hát ezért is kaptam rendesen.
napi szinten keveredem valamilyen érthetetlen konfliktusba; mintha a környék kedvenc hobbija lennék a kutyáimmal két sorozat közt.
de a legviccesebb kb másfél éve volt, fékcsikorgással lefékez mellettem egy kocsi, középkorú nő veri az ablakot. rábámulok, lehúzza, és elkezd üvöltözni, hogy szedjem fel a kutyaszart. kiskutyám picit lemaradva kacsázott mögöttem, kezemben pedig - egy teli zacskó volt, amit a hölgy utcába kanyarodása előtt szedtem fel :D
honnan a fenéből álmodta meg hogy jó alany leszek a fröcsögő örjöngésére, nem tudom, de be kellett volna dobnom a kocsi ablakán a csomagot, hogy teccikkérni? azért a rinya? :D
Utolsó: szerintem is utána kellet volna dobni. :)
Na de mégis milyen már, hogy a kocsiból képes ezért kikiabálni? Valaki ennyire unatkozik, ez a legnagyobb problémája az életben?
Nekem staffordom van...Ihaj, mit kapok én itt a telepen miatta! :D Velem is főleg a mamikák ordítanak.Egyikük meg is fenyegetett, hogy ha szájkosár nélkül látja megint a kutyát, mérget tesz ki, engem meg leönt festékkel az ablakból. xD Azt hittem, ott pusztulok a röhögéstől.Meg is kérdezte, milyen szín illene hozzám, erre becsapta az ablakot. :)
Utálom az embereket, de mizantrópiám nem ragadt rá a kutyámra: menne mindenkihez, nyalakodik, úgy csóválja a fenekét, hogy szinte szétesik.A szeme csillog, és néha még sipít is, egészen halkan, csak hogy simizzék meg. :D
Nekem már rúgtak bele a kutyámba: egy fiatalabb plázamajom sétáltatta a förtelem akármicsodáját a flexin, ami nekiment Yubának.Erre a "nő" üvölt, és egy csatakiáltást hallatva combon rúgta a kutyámat.Én nem tétováztam: elkaptam a nő kabátját, megrángattam, és lelöktem a földre, majd rárúgtam a sarat, és eléköptem.Csak annyit mondtam neki, hogy meg ne lássam itt mégegyszer, mert nem csak a kabátját rángatom meg, hanem tőből tépem ki a gyönyörűséges műhaját a fejéből. :D Csendes ember vagyok, de a kutyámért ölök.
Hú, a kakibedobásról jut eszembe.
Kb. 1,5 hónapja történt.. Kutyusom elvégezte a dolgát, bezacskóztam, majd indultunk a kukához. Kukától 10 méterre állt egy bácsi 2 uszkárral, az egyik égtelen őrjöngésbe kezdett, én csak néztem bambán a kutyára, közben közeledtünk feléjük. Mire a bácsi rám kiabál: "Ne jöjjön már erre, 'azannyaúristenitneki'!" Visszakérdeztem, hogy megengedi, hogy kidobjam a kukába? Valamit még fortyogott magában, de azt már nem hallottam. Lehet oda kellett volna dobnom hozzá, hogy akkor dobja ki maga.
DoomSynx!
Ugyanilyen az én bullmacim :D Nyüszög, toporzékol, kileng az egész kutya, hogy jöjjön már vki közelebb és simizza őt meg :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!