Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Lehet kutyát egyedül hagyni-ka...

Lehet kutyát egyedül hagyni-kajával- egy hétig a kertben?

Figyelt kérdés
Most nem feltétlenül a fizikai bajokra gondolok, hogy mit szed szét és mit nem ha unatkozik, hanem hogy nem lesz e törés a kapcsolatunkban később. Persze ketten vannak 8 hónaposak, vadászkutyák. nem szenvednek ettől? A szomszéd vinne nekik kaját meg vizet , de játszani persze nem ér rá velük. csak jön meg megy. A kutyapanzió jobb megoldás? Nem drága?
2009. aug. 22. 00:24
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

ha megbizol a szomszédodban szerintem rábízhat

od

2009. aug. 22. 12:05
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

De, a panzió drága.

Mi is vigyáztunk már így a szomszéd kutyákra, szerintem nem fogják zokon venni a dolgot. Időérzékük nincs nagyon, csak azt tudják, hogy a Gazdi sokáig elment, de mivel nem kidobtad őket, hanem te mentél el otthonról, logikus - nekik -, hogy vissza is fogsz jönni. Ha egy panzióba adod le őket, akkor ha nagyon ragaszkodók, megeshet, hogy úgy érzik, kidobtad őket, átpasszoltad másnak. Persze amint visszatérsz, ugyanúgy imádni fognak, mint előtte, ha nem jobban, akármelyik megoldást is választod, csak közben lehetnek szomorúak.

Szóval szerintem hagyd őket nyugodtan otthon a megszokott környezetükben, ne ijesztgesd őket a panzióval feleslegesen, ha a szomszéd is rendesen tud figyelni rájuk.

2009. aug. 22. 12:52
 13/15 A kérdező kommentje:
Hálásan köszönöm a válaszokat! Nagyon megnyugodtam ! Így azért könnyebb elutazni.
2009. aug. 22. 19:44
 14/15 anonim ***** válasza:
79%
Ha tényleg átnéz rájuk párszor a szomszéd úgy rendben van, jó lenne ha egy picit foglalkozna is velük, hogy ne legyenek annyira magányosak.
2009. aug. 25. 17:32
 15/15 anonim válasza:
Szerintem is kibírja 1 hétig!Csak egyszer kétszer mennyen ki hozzá valaki megnézni!
2009. dec. 27. 21:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!