Lehet kutyát egyedül hagyni-kajával- egy hétig a kertben?
Figyelt kérdés
Most nem feltétlenül a fizikai bajokra gondolok, hogy mit szed szét és mit nem ha unatkozik, hanem hogy nem lesz e törés a kapcsolatunkban később. Persze ketten vannak 8 hónaposak, vadászkutyák. nem szenvednek ettől? A szomszéd vinne nekik kaját meg vizet , de játszani persze nem ér rá velük. csak jön meg megy. A kutyapanzió jobb megoldás? Nem drága?2009. aug. 22. 00:24
1/15 anonim válasza:
Egy hét szerintem nem jelenthet problémát. A kutyapanzió sokkal rosszabb mert nem olcsó és a kutyának sokkal nagyobb stressz egy idegen helyen lenni. Nem fognak szenvedni, csak legyen aki rájuk néz, ha probléma adódna.
2/15 anonim válasza:
Szia!
Pontosan!!!Ahogy az elsö Válaszoló irta!
Csak én a szomszédot arra is megkérném, mivel társas lény a kutya, hogy azért napi többször nézzen rájuk. Nem kell velük játszania, csak, hogy érezzék az ember jelenlétét.
Elég ennyi is "...Macó, Pingvin! Jó kutyák voltatok?...Jólvan akkor, majd jövök, vigyázzatok a házra!"
3/15 anonim válasza:
maco, pingvin :DDD haha :DD mekkora volt :D
4/15 anonim válasza:
Múlt hónapban én is 1 hétre hagytam itthon a kutyust, haverom átjött megetetni, itatta és nem lett semmi baja. 1 hetet simán kibírnak,ha meg 2-en vannak akkor meg főleg. :D
5/15 anonim válasza:
Egy kérdés: Nem falják föl az ételt egyszerre? Vagy a szomszédok "adagolnák"?
6/15 anonim válasza:
04:04, pontosan. A ktyák mindent megesznek, amit lehet (ösztön). Aztán ha nincs kaja, kihányják és újra megeszik. Adagolni kell a kaját.
7/15 anonim válasza:
Nekünk három nap után lelkibeteg volt a kutyánk. Nem volt hajlandó enni, csak feküdt és figyelte az ajtót mikor lépűnk be rajta. Úgy döntöttünk hamarabb hazajövünk.
8/15 anonim válasza:
Mi is hagytuk már itthon a kutyánkat töb napra, egy hét még nem volt, max 5 nap, de szerintem, h ha a szomszéd foplyamatosan megeteti, ad neki inni meg minden, akkor nem lesz gond.És amikor hazajöttök majd ki fog csattanni örömében, úgyhogy akkor majd éreztesd vele, h hiányzott, játsz vele stb.:)Szerintem egy hetet kibír:)
9/15 anonim válasza:
Én is vállaltam a szomszéd kutyájának az etetését ,nem volt semmi probléma.
10/15 anonim válasza:
Meg kell kérni egy szomszédot, hogy etesse-itassa, az nem sok idő, és akkor nem lesz gond. A madaraimat én merem egyedül hagyni étellel-itallal több napra, mert ők nem eszik túl magukat, de kutyát azért már nem biztos, hogy így hagynék, már csak azért se, mert az ő táplálékuk romlandóbb, mint a madaraké, szóval nem lehet csakúgy kint hagyni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!