Mi a véleményetek erről az oldalról? Igazat adtok neki, vagy sem? (Eléggé táp ellenes dolog)
Figyelt kérdés
Egy tökéletes téma, amin lehet vitatkozni:D De nyugodtan, épp ezt szeretném, hogy megtudjam a véleményeteket. Mert én eddig totál a tápos etetés mellett voltam, de ez a cikk elindított bennem valamit...érdemes rajta elgondolkozni, ha nem is ért minden részével egyet az ember.
2012. dec. 14. 17:03
21/25 anonim válasza:
Én is házikoszton tartom a kutyákat (3an vannak), pont a napokban számoltam ki, hogy naponta olyan 2-300forint környékén van egy kutya etetése, a hentes 50ft/kilóérta adja a nyesedéket, vagy a megmaradt húst (tegnap sertéslépet kaptak természetesen megfőzve, minden húst megfőzök nekik), kaptak mellé rizst meg zöldséget, ma kapnak majd hozzá 1-1 tojást is. Szóval pont azt számoltam, hogy 1 klió rizs olyan 3-400 forint környékén mozog, annak a harmada elég egy kajálásra, a hús bőven olcsóbb, ha nincs épp időm beugrani zöldségeshez, akkor zöldségkeveréket kapnak, abból se fogy el egy egész egy kaja alatt, szóval nekünk még a 3 kutyára is olcsóbb, mintha 3 kutyára vennék jobb minőségű tápot és így legalább tudom mit kap...
22/25 A kérdező kommentje:
Jól hangzik a te válaszod is, utolsó :) A hús minőségével meg vagy elégedve? (Ezen parázok nagyon :D )
2012. dec. 15. 13:06
23/25 A kérdező kommentje:
Látom egyébként elég népes tábora van ennek a BARF-nak...:)Talán beszállok :D
2012. dec. 15. 13:14
24/25 anonim válasza:
szerintem tökéletes, hiszen amit nem tudnak embernek eladni, mert senki nem enné meg, azt adja el nekem, ott helyben bontják az állatokat, úgyhogy nem hinném, hogy bármi baja lenne, ezek meg jóízűen eszik minden nap:)
25/25 anonim válasza:
Az a baj,hogy kis faluban élek,és itt semmi kutyának valót nem lehet kapni,vagy horror drágán.Legközelebbi normális bolt 50 km,autónk nincs.Ja és tárolni sem tudok 5 kilónál nagyobb mennyiséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!