Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kutyáimat, csak aro-s kutyatáp...

Kutyáimat, csak aro-s kutyatáppal tudom etetni. Igyis lehet boldog, egészséges kutyus?

Figyelt kérdés
2012. dec. 11. 23:58
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
83%
Eddig a legdrágábbat vetted, most a legolcsóbbal akarod etetni. Nekem sincs már pénzem "húdedrága" táppal etetni, ezért Brit-re váltottam. A Brit Prémium sokkal jobb, nem csak minőségben, de árban is. Ha eddig Acanával etettél, akkor tudhatnád, hogy a prémium és szuper prémium tápból szinte fele annyit kell adnod egy nap a kutyádnak, mint az aro-sból. Akkor miért veszel olyan tápot, amivel nem igazán tudsz spórolni?
2012. dec. 12. 09:04
 12/16 anonim ***** válasza:

11-es válaszolóval 100%-ig egyetértek.

mi is szintén Brit Premium-ra váltottunk és nem bántuk meg, sőt, sokkal jobb mint az agyondicsért és túlárazott előző, amivel eddig etettem. sem a kutya, sem én, sem a pénztárcám nem panaszkodik, és mégsem Aro-s táp, hanem nagyon jó minőségű és megfizethető.

2012. dec. 12. 09:27
 13/16 anonim ***** válasza:
94%

Ráadásul brit-et egy csomó kisállatkereskedés árul kimérve és akkor egyszerre sem kell kiadnod 8-10 ezret.

Sajnos, bár ez cicás példa, egyik barátnőm etetett whiskassal kb 8 évig...mostantól csak gyógytápot ehet a cicus, tele vannak mindenféle vacakkal, amik megterhelik a vesét. Hosszú távon drágább lesz neked :(

2012. dec. 12. 09:40
 14/16 anonim ***** válasza:

Székesfehérvár-Érd-Budapest vonzáskörzetében tudok nagyon olcsó husikat. (Szarvas nyesedék, pulyka farhát). Nekem ugyan árban mindegy volt, én más miatt etetek ezekkel, de bőven olcsóbban jövök ki a 48 kg-os kutyám etetésével, mintha pl. Brit Care-t kapna.

Ha érdekel, írj privit.

2012. dec. 12. 11:30
 15/16 norbiyaris ***** válasza:
brit premier kennel kost 300ft kilója árához mérten nagyon jó táp. allati.com
2013. ápr. 23. 08:42
 16/16 anonim ***** válasza:
Kérdezö ! én is aró száraz táppal etetem a kutyámat magam is szeretem az aro termékeket jó helyen gyártják. Szoktam venni még fincsi tápot értelek én nincs pénz, vegyél 2 féle ízü tápot max nemlesz gond. Rottweiler és egy törpetacskó kutyám van. Neked ?
2015. nov. 14. 11:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!