Kutyáimat, csak aro-s kutyatáppal tudom etetni. Igyis lehet boldog, egészséges kutyus?
11-es válaszolóval 100%-ig egyetértek.
mi is szintén Brit Premium-ra váltottunk és nem bántuk meg, sőt, sokkal jobb mint az agyondicsért és túlárazott előző, amivel eddig etettem. sem a kutya, sem én, sem a pénztárcám nem panaszkodik, és mégsem Aro-s táp, hanem nagyon jó minőségű és megfizethető.
Ráadásul brit-et egy csomó kisállatkereskedés árul kimérve és akkor egyszerre sem kell kiadnod 8-10 ezret.
Sajnos, bár ez cicás példa, egyik barátnőm etetett whiskassal kb 8 évig...mostantól csak gyógytápot ehet a cicus, tele vannak mindenféle vacakkal, amik megterhelik a vesét. Hosszú távon drágább lesz neked :(
Székesfehérvár-Érd-Budapest vonzáskörzetében tudok nagyon olcsó husikat. (Szarvas nyesedék, pulyka farhát). Nekem ugyan árban mindegy volt, én más miatt etetek ezekkel, de bőven olcsóbban jövök ki a 48 kg-os kutyám etetésével, mintha pl. Brit Care-t kapna.
Ha érdekel, írj privit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!