Mit lehet tenni, ha valaki elaltat két egészséges felnőtt kutyát? Úgy tudom ez bűncselekmény, mind a "gazda" mind az állatorvos részéről.
Nem bűncselekmény! Nem tudhatjuk, mi áll a háttérben, lehet, hogy a gazdájuk nem tud tovább róluk gondoskodni, a menhelyre nem veszik be őket (teltház van).
Mégis humánusabb megoldás, mint ha agyonveri őket, nem gondolod??? (Mert sajnos ismerek olyat is aki így "elintézi" a kutyáját)
Little Red, tudom hogy valamennyire igazad van, de ha semmit nem tesz senki ilyenkor, akkor ott ette meg a fene az egész állatvédelmet, odafigyelést, lelkiismeretet stb.
Pont te mondod???
Kedves 2.!
Olvass már figyelmesen mit írt a kérdező: lett volna befogadó....
Értő olvasás soha nem megy..
Sajnos gondoltam, hogy nem lenne semmi értelme feljelenteni, de felháborító, hogy büntetlenül megússzák... :(
Felvetettétek, hogy biztos megvolt az oka. A néni, akié a két kutya volt (egyik törpe uszkár, másik keverék a kölyke, tehát mindkettő kistestű, akár lakásban is tartható lenne)kapott lakást a lányától. És a lánya kijelentette, hogy oda bizony nem viheti el a kutyákat... Ez volt az a nyomós ok, ami két kutya életébe került. Akik egész életükben hűségesen szolgálták a gazdájukat... Nem ezt érdemelték!
És ha tényleg megvárta volna a néni a kikönyörgött határidőt, akkor ma boldogan szaladgálnának az ideiglenes befogadónál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!