Ő kontár, vagy lelkiismeretes tenyésztő?
Yorki kiskutyát szeretnék venni. Próbáltam utánaolvasni, ami a leginkább belém rögzült, az az, hogy nem létezik mini yorkshire. Nem is megrögzött célom ilyet elhozni, csak azt szeretném, hogy egészséges, vidám kiegyensúlyozott kiskutya legyen. Viszont láttam egy édes babát, aki bár 85.000-be kerül (ennyiért gondolom már nem a kontárok árulnak kutyust), és komplett indulócsomag is jár hozzájuk, nagy betükkel ordít a hirdetés, hogy extra mini kiskutyák. Mit higgyek?
(be tudom linkelni a hirdetést, ha majd kéritek, de addig nem teszem, mert nem az a főcélom hogy idetaláljon a tenyésztő ez alapján, és elkezdjen győzködni a javára, szóval objektív véleményt szeretnék, mert nagyon bizonytalan vagyok. Köszönöm!
Először is valóban nincs mini yorki.
Másodszor egy tenyésztő is beleírja az árat a hirdetésbe. Nem attól tenyésztő valaki, hogy beleírja e vagy sem!!!
ÉN IS ÍROK ÁRAKAT MERT SOK KONTÁR HíVOGATNA 20 EZRES KUTYÁKÉRT HA NEM ÍRNÁM, ÍGY MEG CSAK AZ HÍV ÁLTALÁBAN AKIT KOMOLYAN ÉRDEKEL. A yorkinak nem kellenek szűrések nem is igazán van Mo-on olyan aki csináltat nekik.
Menj el több helyre személyesen az a legbiztosabb és győződj meg milyen körülmények között vannak a kicsik és a többi kutya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!