Melyik tenyésztőtől érdemes kutyát venni? Mennyibe fog kerülni?
Figyelt kérdés
Régóta szeretnék német dogot, de sajnos csak most van lehetőségem és időm venni egyet. Mivel ez lesz első tenyésztőtől vett kutyám ezért tanácstalan vagyok. Hobby célra venném és inkább az acélkék, harlequin, fekete színek tetszenek. Tudom, hogy nem a vétel ár a drága, hanem az eltartási költség, de nem tudom mennyi pénzt rakjak össze kb..A nete is sokféle dolgot írnak a dogokról, de mindegyik eltér pl. a ház őrőzésről is sokféle van írva, mert van amelyik szerint jó másik szerint meg csapni való (nekem nem is lényeges a házörzés)2012. nov. 24. 19:37
1/1 anonim válasza:
A kérdésedre nehéz válaszolni. Ha elhatároztad, hogy tenyésztőtől akarsz német dogot venni, akkor a legjobb megoldás, ha minél többet felhívsz telefonon és elbeszélgetsz velük. A beszélgetés során próbáld meg elérni, hogy személyesen az otthonában fogadjon téged és megnézhesd a kutyáit élőben is. Aki erre nem hajlandó, azzal nem kell szóba állni többet. Ár tekintetében azért nehéz összeget mondani, mert sok tényezője van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!