Milyen kutyafajtát ajánlotok?
kistestű gyerekszerető házban lenne tartva vmi ölebfajta
ti melyiket ajánlanátok és miért?
Nekem van mopszom és beagle-m is.Mind a kettő gyerekszerető és házban is tartható.De a Westy is jó gyerekek mellé.Azt is ehet dögönyézni és soha nem kapna oda a gyerekhez!
Ja és a bernáthegyi az még ami imádja a gyerekeket!:D
- Törpeuszkár
+ "Ideális luxuskutya, kis lakásban is tartható. Megbízható, kellemes "társ", kiváló jelzőkutya." és nagyon eleven, barátságos kutyus. :)
- Sokat kell ápolni a szőrét. [ Bár vannak, akik annyira nem ápolgatják, csak simán lenyírják, úgy sem csúnya. ]
- Si-cu
+ családi kutya, barátságos, társaságkedvelő
- az ő szőrét is kell ápolni, bár szintén vannak olyanok, akik egyszerűen lenyírják
- Yorkshire terrier
+ nagyon népszerű kutyafajta, játékos
- gondozás
- Mopsz
+ kis mozgásigényű, nem kell sokat gondozni, gyerekszerető
- a legtöbbjük horkol :)
- West Highland White Terrier " Westie"
+ népszerű, emberszerető
- gondozás
- Amerikai cocker spániel
+ játékos, csendes, jóindulatú
- gondozás...
Lehet válogatni. :) Én mondjuk a mopszot, vagy a Si-cut választanám... Bár az ár sem mindegy.
Egy akármilyen, kistestű, menhelyi keverék és pont ugyanolyan csodás és hűséges játszótársa tudna lenni a gyerekeknek, mint egy tenyésztőtől vásárolt, fajtatiszta kutya, ráadásul a menhelyi nem 100e Ft-ba kerül.
Nem a fajta határozza meg a tulajdonságokat, hanem maga az adott kutya jelleme olyan, amilyen.
Te döntésed, csak egy ötlet a részemről. Nekem menhelyi keverékem van, nála hálásabb és szeretőbb élőlénnyel még nem találkoztam.
west highland white terriert ajánlom
igazi gyerekszerető kutyus
bár nagyon sok törődést igényel
Mellettük sosem lehet unatkozni.
Ami a legfontosabb hogy a westie nagyon makacs kutyafajta,tudni kell vele bánni,különben nagyon hamar a fejedre nőhet.
3havonta kozmetikát igényel.
Nekem is westiem van:) 1 éves szuka:)
Nagyon imádom...jah és amit a legjobban szeretek benne hogy mindig megnyalogatja az arcom ha szomorú vagyok vagy csak hogyha egy kis játszást akar.
Az biztos a westie számomra az a kutyafajta,ami nekem lett "teremtve"
De ha komolyabban érdeklődsz egy kutyafajta iránt( ami az előzők alapján bőven ad választási lehetőséget), menj el kiállításokra,beszélj tenyésztőkkel kérd ki a véleményüket...
A leírt fajták közül melyik a legszimpatikusabb?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!