Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen kutyafajtát ajánlotok?

Milyen kutyafajtát ajánlotok?

Figyelt kérdés

kistestű gyerekszerető házban lenne tartva vmi ölebfajta

ti melyiket ajánlanátok és miért?

2009. aug. 21. 13:06
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
64%
MOPSZOT!!!!! Mert egy igazi kis házitündér!
2009. aug. 21. 13:10
 2/13 anonim ***** válasza:
64%
TÖRPE PINCSERT!
2009. aug. 21. 13:11
 3/13 anonim ***** válasza:
69%

Nekem van mopszom és beagle-m is.Mind a kettő gyerekszerető és házban is tartható.De a Westy is jó gyerekek mellé.Azt is ehet dögönyézni és soha nem kapna oda a gyerekhez!

Ja és a bernáthegyi az még ami imádja a gyerekeket!:D

2009. aug. 21. 13:23
 4/13 anonim ***** válasza:
74%

- Törpeuszkár

[link]

+ "Ideális luxuskutya, kis lakásban is tartható. Megbízható, kellemes "társ", kiváló jelzőkutya." és nagyon eleven, barátságos kutyus. :)

- Sokat kell ápolni a szőrét. [ Bár vannak, akik annyira nem ápolgatják, csak simán lenyírják, úgy sem csúnya. ]

- Si-cu

[link]

+ családi kutya, barátságos, társaságkedvelő

- az ő szőrét is kell ápolni, bár szintén vannak olyanok, akik egyszerűen lenyírják

- Yorkshire terrier

[link]

+ nagyon népszerű kutyafajta, játékos

- gondozás

- Mopsz

[link]

+ kis mozgásigényű, nem kell sokat gondozni, gyerekszerető

- a legtöbbjük horkol :)

- West Highland White Terrier " Westie"

[link]

+ népszerű, emberszerető

- gondozás

- Amerikai cocker spániel

[link]

+ játékos, csendes, jóindulatú

- gondozás...

Lehet válogatni. :) Én mondjuk a mopszot, vagy a Si-cut választanám... Bár az ár sem mindegy.

2009. aug. 21. 13:28
 5/13 anonim ***** válasza:
74%
és hol vannak a bischonok és a bolognezek??? igazi kis szőrpamacsok, és lakásba valók, de vagányak. a yorki nekem túl törékeny, a gyerek rálép és ott marad a kutyus, de ezeket jól lehet dögönyözni is, jól bírják!!!!
2009. aug. 21. 13:44
 6/13 anonim ***** válasza:
66%
Még szép hogy a havanese,bolognese kutyafajtákat, igazi kis szőrmókok lehet dögönyözni őket és szeretgetni, nagyon okosak és elég kicsik persze nem olyan kicsik mint a yorkik, egy példa: meglátták a barátnőm mopsz kutyáját mindenki fujjogott amikor az én két havanese kutyámat látták meg mindenki elájult hogy milyen édesek!
2009. aug. 21. 13:49
 7/13 anonim ***** válasza:
66%
Jaja, bolognese:) Tündériek, nem hullik a szőrük, játékosak, dögönyözhetők és nagyon jó jelzőkutyusok. Nekünk is ilyen volt, sajnos két éve el kellett altatni, nagyon idős volt már:(
2009. aug. 21. 13:51
 8/13 anonim válasza:
100%
Nekem bernáthegyim van ,tud nagyon gyerekszerető lenni imádja őket és ha valami baj van egyből ott van.igaz a tartása nem a legolcsóbb de megéri! ;)
2009. aug. 21. 14:06
 9/13 anonim ***** válasza:

Egy akármilyen, kistestű, menhelyi keverék és pont ugyanolyan csodás és hűséges játszótársa tudna lenni a gyerekeknek, mint egy tenyésztőtől vásárolt, fajtatiszta kutya, ráadásul a menhelyi nem 100e Ft-ba kerül.

Nem a fajta határozza meg a tulajdonságokat, hanem maga az adott kutya jelleme olyan, amilyen.

Te döntésed, csak egy ötlet a részemről. Nekem menhelyi keverékem van, nála hálásabb és szeretőbb élőlénnyel még nem találkoztam.

2009. aug. 21. 15:08
 10/13 anonim ***** válasza:

west highland white terriert ajánlom

igazi gyerekszerető kutyus

bár nagyon sok törődést igényel

Mellettük sosem lehet unatkozni.

Ami a legfontosabb hogy a westie nagyon makacs kutyafajta,tudni kell vele bánni,különben nagyon hamar a fejedre nőhet.

3havonta kozmetikát igényel.

Nekem is westiem van:) 1 éves szuka:)

Nagyon imádom...jah és amit a legjobban szeretek benne hogy mindig megnyalogatja az arcom ha szomorú vagyok vagy csak hogyha egy kis játszást akar.

Az biztos a westie számomra az a kutyafajta,ami nekem lett "teremtve"

De ha komolyabban érdeklődsz egy kutyafajta iránt( ami az előzők alapján bőven ad választási lehetőséget), menj el kiállításokra,beszélj tenyésztőkkel kérd ki a véleményüket...

A leírt fajták közül melyik a legszimpatikusabb?

2009. aug. 21. 16:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!