Miert kotnek belem kutya setaltatas kozben?
A kerdes nem vicc! Azt szeretnem toletek kerdezni hogy veletek elofordul ilyen? En 17 eves vagyok XVIII keruletben lakom ha egyedul megyek soha nem kotnek belem de ha kutyaval megyek mindig megtalalnak de nem az en korabelieim ha nem ilyen negyvenes palik pl. setaltunk este 10 ora korul kutyam jon mellettem porazon erre jon egy pali es elkezd orditani fogd meg a kutyadat mert ez meg az lesz erre azt mondtam hogy kotrodjon erre elment de meg visszaszolt hogy meg talalkozunk, a masik tortenet pedig nyarvan a kutya all az arnyekban(nemtjuhsz. keverekem van) jon egy pali a kutyajaval es elkezdi r.hadt kolyok mit alsszit kanyad stb. elkuldtem a f.ba telnek a hetek parszor lattam hogy arra jon aztan mikor meglat elfut stb. egy szer jon 6 hettel az eset utan 2 haverjaval mikor meglatott eleg furcsan kezdett eljarni mintha gyerekora ota gyurna aztan menet kozbe beszolt hogy bolond vagyok, aztan ujra talalkoztunk mikor meg lat elmenekul nevetsegesnel nevetsegesebb helyzetekben
Mit csinalnatatok volna ilyen helyzetekben?
Jo tettem hogy nem tettem fizikailag helyre?
Off: tanulj meg írásjeleket használni, még telón is, mert ez így k.v@ értelmetlen.
On: az ilyen trollokkal nem kell foglalkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!