Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Lakásban tartott husky keverék...

Sippara kérdése:

Lakásban tartott husky keverékre kabát?

Figyelt kérdés

Napközben 20-22 fokban van, séta közben ha erősen fúj a szél, sokszor remeg, ha hosszabb kabát van rajtam, vagy leguggolok, bújik is oda a melegbe, ha esik, akkor meg katasztrófa. A szőrét nem lehet rendesen megtörölni, hajszárítózni meg nem fogok este fél tíz-tíz körül, mert a szomszédok megőrülnek.

Arra gondoltam, hogy télre varrnék/varratnék neki egy kabátot, kívül valami vízhatlan esőkabát-szerű anyag, belül egy vékonyabb réteg.

Van értelme egyáltalán kabátot adni rá így? Hallottam (és logikusnak is tűnik), hogy a lakásban tartott kutyák fázósabbak, viszont ki ad kabátot egy huskyra? :D Nem hiszem, hogy a fázáson kívül bármitől remeghetne (azért ezzel kapcsolatban is várok ötleteket).

2012. nov. 26. 09:43
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

De aranyos ! :)

Gondolom ez az első rendes tele, 1 évesen még fejlődik.

2012. nov. 26. 16:47
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg nagyon jópofa. :) Ugyan nem tudom mekkora "sörényt" növesztett, de azért ezen a képen a szőre nem egy tipikus husky-é, gondolom láttál már huskyt, nekik azért dúsabb, vastagabb, hosszabb szőrük van, ami nyilván kell is, hiszen eredetileg amire tenyésztették őket, nos... ott nem lehet fázni! :) Simán eltudom képelni, hogy fázik!

Amúgy az én kutyám hosszúszőrű border collie és szintén fázik a hidegben. Sétálni imád térdig érő hóban is, de amikor elindulunk, akkor még didereg. Nem adok rá semmit, de belemegszik annyira, hogy ne fázzon. séta közben felborzolja a szőrét, mintha konnektorba nyúlt volna)

2012. nov. 26. 18:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!