Miért nem ivartalaníttatják az emberek a szuka kutyájukat?
Figyelt kérdés
Az rendben hogy tud rá vigyázni tüzeléskor, ezt még el is hiszem. De nem érdekli őket hogy a nem ivartalanított szukák 80%-a kap emlőrákot, gennyes méhgyulladást 7-8 éves korára? Ennyire nem érdekli őket a kutyájuk egészsége? Aztán majd ott siránkoznak hogy jajj szegény emlőrákos lett, de ráment a tüdejére is, nem lehet műteni, el kell altatni, vagy jajj 50-100ezer a műtét de nincs rá pénzem? Nem lenne jobb a kutya érdekében még első tüzelés előtt/után ivaralaníttatni? Hát így szeretik az emberek a kutyájukat?2009. aug. 16. 22:45
21/35 A kérdező kommentje:
Akkor ne tedd, lesz*rom. Mondom, nem nekem ártasz vele:D
2009. aug. 16. 23:39
22/35 A kérdező kommentje:
Ahhoz meg hogy moslékot etetsz a kutyákkal, mint a disznókkal szokás, hadd gratuláljak külön. De f*sza életük lehet veled. Mázlisták hogy hozzád kerültek. Láncon tartod őket? Az lenne még a pláne.
2009. aug. 16. 23:40
23/35 anonim válasza:
Ja amúgy férfi vagyok, Budapesti. Apám 7 éve tenyészt Nápolyi masztiffot. Úgy érzem belelátok a témába.
Te viszont személyeskedsz. Kicsit fura.
24/35 anonim válasza:
Érdekes, kedves kérdező!
Ezek szerint a tenyésztők szuka kutyáinak 80 %-a emlőrákos, és daganatos 7-8 évesen???
Mert én ezt nem nagyon tapasztalom, úgyhogy csak finoman az ilyen hülyeségekkel!
25/35 A kérdező kommentje:
Az ide írt kommentekből megkaptam a választ a kérdésemre: intelligenciahiány.
Kössz a kommenteket. Pápá.
2009. aug. 16. 23:47
26/35 anonim válasza:
Kérdező már de nem azért,de ha felteszel egy kérdést ne legyen már minden 3.szavadban csillag*.Mert ez nem túl inteligens.Akárki akármilyen,attól Neked nem kell trágárkodnod.Első válaszoló volta.
27/35 anonim válasza:
Ja-ja! Szegény kérdező kolléga jól felidegesítette már magát. :D
Kíváncsi lennék, hogy ő vajon ivartalaníttatta-e magát az egészsége érdekében.
28/35 anonim válasza:
Remélem igen...Ha nem akkor láncra vele!
29/35 anonim válasza:
Ne keverjük már össze az embereket a kutyákkal, ez nem jó érv. A tenyésztők a tenyésztésből kivont kutyáikat ivartalaníttatni szokták, a szukákat 8-9 éves korukban biztosan ivartalanítják.
30/35 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!