Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szégyen az ha, beadom a...

Szégyen az ha, beadom a menhelyre a kutyám?

Figyelt kérdés

3 oka van ennek amiért így tervezek,

az egyik az az, hogy nem tudok annyit foglalkozni a kutyával amennyit szeretnék és KÉNE neki, nincsen rá időm energiám, és így neki sem jó, ez a kutya azt érdemli, h jó gazdihoz kerüljön, mert egyébként piszok okos, csak kicsit elszemtelenedett az utóbbi időben , amióta nehezebb helyzetbe kerültem.

a másik az az, hogy igen megszorultam anyagilag, és őt már nem tuodm eltartani, csak nagy nehézségek árán.

és a harmadik az az, h én képtelen lennék a gazdikeresésre... senkinek nem tudnám odaadni, olyan lenne mintha egy rész lenne belőlem. nem lenne erőm hozzá.

2009. aug. 16. 22:17
1 2 3 4
 31/32 anonim válasza:
énis így jártam hogy rámhagytak egy 2 éves németjuhászt és 3 gyereket és nagyon sajnálom de nem tudok megfelelő gazdija lenni énis a menhelyen gondolkozok mert igy csak őt kínzom tudom hogy mennyire rossz érzés de a menhelyen csak úgy adják állítólag oda egy gazdinak hogy tesztet kell kitölteniük meg ilyenek
2011. máj. 17. 13:09
 32/32 anonim válasza:
ha valaki tud akkor segitsen nekünk hogy kinek tudnánk odadni mert nincsen olyan eber akinek kéne és tényleg jó sorsa lenne ott sajnos
2011. máj. 17. 13:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!