Szégyen az ha, beadom a menhelyre a kutyám?
3 oka van ennek amiért így tervezek,
az egyik az az, hogy nem tudok annyit foglalkozni a kutyával amennyit szeretnék és KÉNE neki, nincsen rá időm energiám, és így neki sem jó, ez a kutya azt érdemli, h jó gazdihoz kerüljön, mert egyébként piszok okos, csak kicsit elszemtelenedett az utóbbi időben , amióta nehezebb helyzetbe kerültem.
a másik az az, hogy igen megszorultam anyagilag, és őt már nem tuodm eltartani, csak nagy nehézségek árán.
és a harmadik az az, h én képtelen lennék a gazdikeresésre... senkinek nem tudnám odaadni, olyan lenne mintha egy rész lenne belőlem. nem lenne erőm hozzá.
Hy!
Én a helyedbe nem adnám menhelyre, hanem megpróbálnék vele többett foglalkozni!
Hidd el, utána bánni fogod, hiányozni fog, csak akkor már késő lesz!
Nem, nyugodj meg, nem fogja megviselni, sőt nagyon fog neki ízleni, mi is átálltunk, de mi nem anyagi okok, miatt de érzékelhetően sokkal olcsóbb és a kutyáim nagyon szeretik...
Egy próbát megér, de biztos hogy nem fogja megviselni őket.
Az én személyes véleményem az, hogy borzasztóan sajnállak.
Komolyan átérzem a helyzetedet, és rengeteg kitartást és türelmet kívánok neked.
Sziasztok! Látom, nagyon elkerülte a figyelmeteket a kérdező helyzete! NEM az Ő kutyája, hanem a volt férje hagyta ott, mikor lelépett! Sajnos, mivel én is hasonló cipőben járok /egyedül 3 gyerekkel, régi, felújítandó parasztház/ meg tudom érteni, ha csak egy kutyát tud etetni, ellátni valaki! Sokszor az a napi 200 ft is megterhelő lehet, mert nekem is az hónap végén! A gyerek sír egy csokiért, viszont a kutyának meg táp kell.
Szóval ne ítéljétek el a kérdezőt ilyen könnyen, inkább gondoljatok bele a helyzetébe!
Igenis a legjobb megoldás a kutyának, ha olyan helyre kerül, ahol megkapja a megfelelő törődést, odafigyelést, szeretetet, és nemcsak egy "megtűrt" , szánalomból megtartott eb lesz, hanem valakinek a szeme fénye!
Kedves Kérdező!
Küldj képet a kutyusról, pár szóban jellemezd, és írd meg, milyen gazdit szeretnél Neki.
Segítek, ha tudok, gazdit keresni!
Üdv.
Lenne egy kérdésem kedves kérdező!
A kutyust szeretik a gyerekeid ?:)
Pontozzatok le ,de kutya legyek ha ezt értem..
Internetre van ? Majdnem putriba élsz , 3 gyerekkel , 1 dül fizetsz mindent , stb-stb--.... és akkor prémium tápra telik? Vagy telt ? Nem értem sehogy ?
Ez logikátlan , létezik olcsóbb táp , más étel , de nekem zavaros itt minden !
Képtelen lennék gazdit keresni , ha már úgyis netezel akkor nem tudnál feldobni néhány hirdetést? Vagy ez is nehezedre esik? .... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!