Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szégyen az ha, beadom a...

Szégyen az ha, beadom a menhelyre a kutyám?

Figyelt kérdés

3 oka van ennek amiért így tervezek,

az egyik az az, hogy nem tudok annyit foglalkozni a kutyával amennyit szeretnék és KÉNE neki, nincsen rá időm energiám, és így neki sem jó, ez a kutya azt érdemli, h jó gazdihoz kerüljön, mert egyébként piszok okos, csak kicsit elszemtelenedett az utóbbi időben , amióta nehezebb helyzetbe kerültem.

a másik az az, hogy igen megszorultam anyagilag, és őt már nem tuodm eltartani, csak nagy nehézségek árán.

és a harmadik az az, h én képtelen lennék a gazdikeresésre... senkinek nem tudnám odaadni, olyan lenne mintha egy rész lenne belőlem. nem lenne erőm hozzá.

2009. aug. 16. 22:17
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:
23:07 nem tudom, hogy nem lesz-e gond, ha az eddig szuperprémium és prémum tápon élt kutyának, mást kezdek el enni adni, jót tesz-e a hirtelen értendváltozás.
2009. aug. 16. 23:14
 22/32 anonim ***** válasza:
100%

Hy!

Én a helyedbe nem adnám menhelyre, hanem megpróbálnék vele többett foglalkozni!

Hidd el, utána bánni fogod, hiányozni fog, csak akkor már késő lesz!

2009. aug. 16. 23:18
 23/32 anonim ***** válasza:
97%

Nem, nyugodj meg, nem fogja megviselni, sőt nagyon fog neki ízleni, mi is átálltunk, de mi nem anyagi okok, miatt de érzékelhetően sokkal olcsóbb és a kutyáim nagyon szeretik...

Egy próbát megér, de biztos hogy nem fogja megviselni őket.

Az én személyes véleményem az, hogy borzasztóan sajnállak.

Komolyan átérzem a helyzetedet, és rengeteg kitartást és türelmet kívánok neked.

2009. aug. 16. 23:22
 24/32 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ki fogom próbálni. Másik kérdésem az lenne, hogy nincsen valakinek ötlete viszonylag olcsó strapabíró kerítés epitésére? Mert akkor még a szökés gondja fennáll sajnos.
2009. aug. 16. 23:50
 25/32 A kérdező kommentje:
ja villanypásztorom az van. de kilőve, mert nem fogta meg a kutyát, nemrégen ivartalanítattam,
2009. aug. 16. 23:55
 26/32 anonim ***** válasza:
96%
Add el a villanypasztort, vegyel belole keritest. Hamar ugyis nethez fersz, hirdesd meg a kutyat a netten. (jah, a menhelyeken sem adnank premium tapot neki)
2009. aug. 17. 00:17
 27/32 anonim ***** válasza:
100%
Ha küldessz a kutyusról képeket, és infókat szivesen segítek hirdetni Őtis! Rengeteg kutyusnak sikerült már új gazdit találnom.
2009. aug. 17. 11:28
 28/32 anonim ***** válasza:
52%

Sziasztok! Látom, nagyon elkerülte a figyelmeteket a kérdező helyzete! NEM az Ő kutyája, hanem a volt férje hagyta ott, mikor lelépett! Sajnos, mivel én is hasonló cipőben járok /egyedül 3 gyerekkel, régi, felújítandó parasztház/ meg tudom érteni, ha csak egy kutyát tud etetni, ellátni valaki! Sokszor az a napi 200 ft is megterhelő lehet, mert nekem is az hónap végén! A gyerek sír egy csokiért, viszont a kutyának meg táp kell.

Szóval ne ítéljétek el a kérdezőt ilyen könnyen, inkább gondoljatok bele a helyzetébe!

Igenis a legjobb megoldás a kutyának, ha olyan helyre kerül, ahol megkapja a megfelelő törődést, odafigyelést, szeretetet, és nemcsak egy "megtűrt" , szánalomból megtartott eb lesz, hanem valakinek a szeme fénye!

Kedves Kérdező!

Küldj képet a kutyusról, pár szóban jellemezd, és írd meg, milyen gazdit szeretnél Neki.

Segítek, ha tudok, gazdit keresni!

Üdv.

2009. aug. 17. 11:41
 29/32 anonim ***** válasza:
100%

Lenne egy kérdésem kedves kérdező!

A kutyust szeretik a gyerekeid ?:)

2009. aug. 17. 13:35
 30/32 anonim ***** válasza:
100%

Pontozzatok le ,de kutya legyek ha ezt értem..

Internetre van ? Majdnem putriba élsz , 3 gyerekkel , 1 dül fizetsz mindent , stb-stb--.... és akkor prémium tápra telik? Vagy telt ? Nem értem sehogy ?

Ez logikátlan , létezik olcsóbb táp , más étel , de nekem zavaros itt minden !

Képtelen lennék gazdit keresni , ha már úgyis netezel akkor nem tudnál feldobni néhány hirdetést? Vagy ez is nehezedre esik? .... :(

2009. aug. 17. 19:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!