Szégyen az ha, beadom a menhelyre a kutyám?
3 oka van ennek amiért így tervezek,
az egyik az az, hogy nem tudok annyit foglalkozni a kutyával amennyit szeretnék és KÉNE neki, nincsen rá időm energiám, és így neki sem jó, ez a kutya azt érdemli, h jó gazdihoz kerüljön, mert egyébként piszok okos, csak kicsit elszemtelenedett az utóbbi időben , amióta nehezebb helyzetbe kerültem.
a másik az az, hogy igen megszorultam anyagilag, és őt már nem tuodm eltartani, csak nagy nehézségek árán.
és a harmadik az az, h én képtelen lennék a gazdikeresésre... senkinek nem tudnám odaadni, olyan lenne mintha egy rész lenne belőlem. nem lenne erőm hozzá.
Nincs napi 200 forintod az etetésére? Inkább nem eszek soha többé pizzát meg túrórudit és nem iszok soha többé kólát, és nem veszem meg inkább a harmincadik pulóverem, és inkább napi 1szer fürödnék csak, inkább csak heti egyszer mosnám a hosszú hajam, inkább a Lidl-be vásárolnék mint a Corában, inkább bármit megtennék minthogy beadjam a kutyát egy ilyen helyre! Ez csak melléduma, hogy nem tudod eltartani! Nem tudsz vele foglalkozni? Nem kell kinyalni a se.gét annak a kutyának reggeltől estig, ráadásul nincs is egyedül mert ott van a másik kutya mellette és így nem is tud unatkozni.
Neked jó lett volna ha a szüleid beadnak a lelencbe mert nincs rád idő meg pénz?
Még a legjobb menhely is megviseli lelkileg és fizikailag a kutyát.
Arról nem is beszélve,hogy a menhelyek általában fullon vannak.
Elfelejtettem hozzátenni, hogy azóta is beteg a kutyusom, és depressziósnak is mondható .
Gondolj ebbe bele.
Nézd, én tudom jól hogy rengeteg ember csak úgy simán, mert megunta kirakja a kutyát az utcára és kész. Ez felháborító. A te helyzeted természetesen nem is hasonlít ehhez, és nyilván jót akarsz a kutyának. De szerintem a kutyának a legfontosabb hogy a gazdival maradhasson. Nem tudnád visszaadni a volt párodnak? Végülis az ő kutyája is. (sőt)
Én csak azt tudom mondani hogy én mit csinálnék. Én lemondanék valamiről, ahogy elöttem is írták már. Bármiről a kutya érdekében. Olcsóbb helyeken vásárolnék, stb stb... Én ezt a megoldást választanám,mert én úgy gondolom ha egyszer egy kutya az enyém, velem él, mert így döntönttem annó ,akkor ez a kutya az én felelősségem alá tartozik amíg él. És gondoskodom legalább a minimális feltételekről.
Én így teszek, ez az én véleményem semmi több!
Remélem sikerül megoldanod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!