Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szégyen az ha, beadom a...

Szégyen az ha, beadom a menhelyre a kutyám?

Figyelt kérdés

3 oka van ennek amiért így tervezek,

az egyik az az, hogy nem tudok annyit foglalkozni a kutyával amennyit szeretnék és KÉNE neki, nincsen rá időm energiám, és így neki sem jó, ez a kutya azt érdemli, h jó gazdihoz kerüljön, mert egyébként piszok okos, csak kicsit elszemtelenedett az utóbbi időben , amióta nehezebb helyzetbe kerültem.

a másik az az, hogy igen megszorultam anyagilag, és őt már nem tuodm eltartani, csak nagy nehézségek árán.

és a harmadik az az, h én képtelen lennék a gazdikeresésre... senkinek nem tudnám odaadni, olyan lenne mintha egy rész lenne belőlem. nem lenne erőm hozzá.

2009. aug. 16. 22:17
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
77%

Nincs napi 200 forintod az etetésére? Inkább nem eszek soha többé pizzát meg túrórudit és nem iszok soha többé kólát, és nem veszem meg inkább a harmincadik pulóverem, és inkább napi 1szer fürödnék csak, inkább csak heti egyszer mosnám a hosszú hajam, inkább a Lidl-be vásárolnék mint a Corában, inkább bármit megtennék minthogy beadjam a kutyát egy ilyen helyre! Ez csak melléduma, hogy nem tudod eltartani! Nem tudsz vele foglalkozni? Nem kell kinyalni a se.gét annak a kutyának reggeltől estig, ráadásul nincs is egyedül mert ott van a másik kutya mellette és így nem is tud unatkozni.

Neked jó lett volna ha a szüleid beadnak a lelencbe mert nincs rád idő meg pénz?

2009. aug. 16. 22:30
 12/32 anonim ***** válasza:
93%

Még a legjobb menhely is megviseli lelkileg és fizikailag a kutyát.

Arról nem is beszélve,hogy a menhelyek általában fullon vannak.

2009. aug. 16. 22:31
 13/32 anonim ***** válasza:
100%

Elfelejtettem hozzátenni, hogy azóta is beteg a kutyusom, és depressziósnak is mondható .

Gondolj ebbe bele.

2009. aug. 16. 22:34
 14/32 A kérdező kommentje:
Akkor most egy kicsit gondolj bele... 3 gyerek, meló, férj lelépett ahogyan a nagykönyvben meg van írva itthagyott egy majdnem putriba, remek szomszédokkal, szökős neveletlen kutyával (ami az övé) egy rozoga kerítéssel, ami egy majdnem láncon élő kutyát eredményez, akivel csak a gondom volt eddig, mert a szomszédok félnek tölle, és akkor nyugodtak, ha csak akkor van elengedve ha kint vagyok. (a nyár még a jobbik eset mert sokat vagyunk kint a kertben, és így vele is többet foglalkozunk. nem nagyon van időm gazdikeresésre, mert fogy a pénzem és jön a tél
2009. aug. 16. 22:39
 15/32 A kérdező kommentje:
vagy jobb lenne esetleg az, hogy beledugom a fejem a homokba, és inkább megvárom, amikor majd januárban alig tudok neki enni adni, és a telet a normál adag 3/4-ed részével kéne kihúznia???
2009. aug. 16. 22:44
 16/32 A kérdező kommentje:
ma 22:29- jó egy értelmes emberrel vitatkozni. köszönöm.
2009. aug. 16. 22:45
 17/32 anonim ***** válasza:
100%
Te felelősséget vállaltál ezért a kutyáért. Sosem adnám be menhelyre a kutyámat. SOHA De nyilván nem vagyunk egyformák. Nálunk a kutya családtag.
2009. aug. 16. 22:53
 18/32 A kérdező kommentje:
akkor kérlek segíts hogy hogyan tudnám ezt elkerülni, adj valami jó 5letet, amit még nem próbáltam megtenni ennek elkerülésére....
2009. aug. 16. 23:01
 19/32 anonim ***** válasza:
96%
vegyél neki / nekik csirkeaprólékot sokkal olcsóbb táplálóbb kevesebbet kell nekik adni belőle, esetleg összekeverheted neki rízzsel vagy tésztával, sokkal jobban fogják élvezni mint a konzervet vagy a száraz tápot.
2009. aug. 16. 23:07
 20/32 anonim ***** válasza:
100%

Nézd, én tudom jól hogy rengeteg ember csak úgy simán, mert megunta kirakja a kutyát az utcára és kész. Ez felháborító. A te helyzeted természetesen nem is hasonlít ehhez, és nyilván jót akarsz a kutyának. De szerintem a kutyának a legfontosabb hogy a gazdival maradhasson. Nem tudnád visszaadni a volt párodnak? Végülis az ő kutyája is. (sőt)

Én csak azt tudom mondani hogy én mit csinálnék. Én lemondanék valamiről, ahogy elöttem is írták már. Bármiről a kutya érdekében. Olcsóbb helyeken vásárolnék, stb stb... Én ezt a megoldást választanám,mert én úgy gondolom ha egyszer egy kutya az enyém, velem él, mert így döntönttem annó ,akkor ez a kutya az én felelősségem alá tartozik amíg él. És gondoskodom legalább a minimális feltételekről.

Én így teszek, ez az én véleményem semmi több!

Remélem sikerül megoldanod.

2009. aug. 16. 23:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!