Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit tegyek még, hogy lehessen...

Mit tegyek még, hogy lehessen kutyánk?

Figyelt kérdés

Rengeteg idő elteltével végre meggyőztem a bátyámmal apukámat,és anyukámat,hogy lehessen kutya.Már ki is volt választva.Elmentünk nyaralni,és apukám egy dolog miatt bemérgesedett,és azt mondta hogy nem lehet kutya.De én már nagyon beleéltem magam.Elhatároztuk a bátyámmal hogy ameddig nem lehet kutya,addig nem eszünk.A bátyám 2 napja,én 1 napja nem ettem semmit.Azt tudom,hogy max. 2 hétig lehet bírni.És nem tűnik úgy mintha komolyan vennének minket a szüleink.Ráadásul én így is 143cm,és 28 kg. vagyok,a bátyám meg 173cm,és 55 kg,és nem akarok nagyon lefogyni.

Nagyon fontos a kutya,és fogalmam sincs mit csináljak már!Segítsetek!!!

2009. aug. 16. 19:38
 1/10 anonim ***** válasza:
71%
Bazeg megvesztetek? Egyetek, nem hiányzik az nektek hogy esetlegesen kórházba kerüljetek e miatt! Inkább láncoljátok magatokat oda a heverőhöz vagy akármi, de egyetek... 143 cm, 28 kiló elég kevés... Ennél jobban nem kéne lefogyni. Próbáljátok észérvekkel meggyőzni apukádat, vagy a láncolós megoldás, v akármi, de magatokban ne tegyetek kárt! Szia(sztok)! 15f
2009. aug. 16. 19:49
 2/10 anonim ***** válasza:
92%

Nem irigyelek.Próbáljátok elmagyarázni, hogy ez nagyon fontos,de ne éhezetek.Mondjátok el, hogy már megengedték, hogy kiválaszátok a kutyát és akkor már meg is kell venni,hiszen beleéltétek magatokat és ez így nem túl rendes dolog a szüleitektől.

Mondd azt, hogy egy gyerek életében fontos az, hogy legyen valamilyen állata akiről gondoskodhat.

De egy csomó más állat van ami nagyon aranyos és ha a kutyát nem is engedik ezeket valószínűleg igen.Például.papagáj,hal,teknős,törpenyuszi,hörcsög,tengerimalac.

2009. aug. 16. 20:07
 3/10 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy ha hagynád egy kicsit ülepedni benne a dolgot, magától megengedné. Nekem is sokáig tartott, amíg rájöttem erre, de amikor az én apukám ilyet csinál, akkor demonstrálni akarja, hogy ő a főnök és az van, amit ő akar. Ha így viselkedik, akkor könyörgéssel, fenyegetőzéssel semmire sem megyek, de ha hagyom, hogy érlelődjön benne a dolog, akkor megengedi egy idő után. Például ha könyörgök neki, hogy magunkkal vigyük a kutyát, amikor családi összejövetel van vidéken, akkor mindenfélét kitalál, hogy miért nem lehet, de ha nem szólok semmit, legfeljebb egyszer mondom, hogy szeretném, ha vinnénk, akkor megengedi, mert ő is szereti igazából a kutyát és tudja, hogy jól érzi ott magát, csak neki fontos, hogy mutassa, hogy ő a családfő.
2009. aug. 16. 21:48
 4/10 anonim ***** válasza:
ha nem esztek betegek lesztek,ergó a kutya megint bajhoz vezetett ergó annak az esélye hogy kutyád legyen csökken.logikus gondolkodás emberek!!
2009. aug. 16. 22:47
 5/10 anonim ***** válasza:
Srácok ne csináljatok hülyeséget ! Ha szüleitek nem akarnak kutyát el, kell fogadnotok. Megkérdeztétek miért gondolta meg magát? Biztos jó indoka volt rá.
2009. aug. 17. 08:35
 6/10 anonim ***** válasza:
21:48-as vagyok, majd írd meg, sikerült-e!
2009. aug. 17. 15:49
 7/10 anonim ***** válasza:

Ezzel csak azt bizonyítjátok a szüleiteknek mennyire gyerekek vagytok még, ami valóban nem megfelelő a kutyatartáshoz.

Talán meg kellene érteni az Ő indokaikat is és felnőttként kezelni a dolgoz, leülni, velük, megbeszélni a dolgot, nem hisztizni mint az óvodások a homokozóban.

Szerintem igazuk van ha nem engedik. Nem vagytok elég felnőttek hozzá, azt meg hogy a szüleitek akarnak-e maguknak kutyát venni had döntsék már el Ők! Ha övék a felelősség az anyagi terhek és a munka is, akkor a döntő szó is logikusan Őket illeti!

2009. aug. 17. 16:34
 8/10 A kérdező kommentje:
4 nap,és jön a kutyus :)
2009. aug. 23. 17:15
 9/10 A kérdező kommentje:
Öregem,mennyi baj van egy kutyával :D Úgylátszik erre ráfogmenni pár havi zsebpénzem... De akkoris olyan aranyos és hűséges és a világ legjobb kutyája!!! :)
2009. okt. 27. 19:42
 10/10 anonim ***** válasza:
Mutatsz képet a kutyátokról :D?
2010. aug. 12. 18:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!