Hgyan vegyem rá szüleim, hogy lehessen még 1 kutyánk?
Szóval szeretnék még egy németjuhászt a házhoz.Kertes házunk van bőven elférne a kutya , nem is ezzel van a gond , hanem hogy szerintük tönkre tenné a "kertet" egy kiskutya , meg sokba kerülne a táp a 2 kutyának.A mostani kutyánkkal én foglalkozom , járok vele kutyasuliba , gondozom , a táp árának felét kifizetem (még tanulok így nincs állandó munkám amiből el tudnám teljesen tartani a kutyát) hogy normálisat kapjon(ne az ára legyen a lényeg).
Tudnátok érveket mondani , amivel meg tudnám őket győzni? Nem lehetetlen feladat de nem is lesz egyszerű.
Előre is köszi!
Drágám ha egy kutyának is nehezen fizetitek ki a tápot hát akkor mi lesz kettővel? Ráadásul nagy testű kutyákról beszélünk!!!
na és a táp az egy dolog, de mi lesz a dokival? 2 kutya, az már 2 oltás, 2 féreghajtó, 2x nagyobb esély betegségre, sérülésre, 2 kutyasuli... na meg ha valami fertőzött szednek össze az már rögtön kettő lesz...
Még gyerek vagy, lesz még időd ilyeneken rágódni, érezni a felelősséget, most inkább a tanulással foglalkozz hogy ha felnőtt leszel tudj anyagi hátteret biztosítani annyi kutyának amennyinek csak akarsz.
Nem mondtam hogy hogy nehezen fizetjük ki , csak én is besegítek a táp árába hogy ez se legyen kifogás hogy miért nem kell a kutya.Jó körülmények között él , prémium tápot kap , orvosra is van pénzem ha valam gondja lenne a kutyának.
A kertre kellene valami ellenérv , mert az a legnagyobb gond.A mostani kutyám elrágott 1-2 növényt , meg átültettett párat a cserépből a betonra , meg persze az ásás.Ezekre kellene valami frappáns válsz , hogy hogyan fogom kivédeni.
19 évesen már az önállóság szélén állsz, beszerzel most egy kutyát anyudékoz, te pár én múlva elmész, mi lesz a kutyákkal? viszed mindkettőt egy kis lakásba vagy koleszba?
Az a kutya lehet 10-15 évig is élni fog, tehát 30 éves korodig, ne csak a most-ra gondolj, gondolom a következő 10 évbe tervezel tanulást, munkát, költözést, párválasztást, talán gyereket is... tehát elég valószínű hogy mindkét kutya anyud nyakán marad. Én már azért is hálás lennék hogy egyet bevállalt pedig ezek szerint nem rajong a kutyákért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!