Nagyon kéne egy kutya, de a szüleim nem engedik! Mit tegyek, hogy engedjék?
Figyelt kérdés
Nagy kutyabarát vagyok, és már nagyon kéne egy.2011. szept. 4. 17:12
1/14 anonim válasza:
És a szüleid miért nem engedik? Milyen kutyust szeretnél?:)
2/14 anonim válasza:
igérd meg a szüleidnek hogy gondozni fogod ,és igérj nekik olyat amiben úgy gondolod javulnod kéne.sok sikert.
3/14 anonim válasza:
hány éves vagy? milyen kutyát akarsz? miért nem engedik a szüleid?
4/14 anonim válasza:
kéne egy kutya? talán azért nem engedik, mert úgy beszélsz róla, mintha egy tárgyat akarnál...
Mond azt a szüleidnek, hogy szeretnél egyet.
5/14 anonim válasza:
Ha a szüleidnek is úgy mondtad, hogy kéne, akkor megértem, miért nem engedik... nem jár neked kutrya alanyi jogon, max. szeretnél.
Az sem mindegy, hol éltek. Panelban én sem tartanék kutyát, max. vmi nagyon kicsit. Egyébként meg kérdezd meg, hogy miért nem engedik, próbáld elmagyarézni, hogy nagyon szeretnéd, a zsebpénedből minden kiadást te fogsz fizetni, rendesen gondozod, leviszed sétálni stb. Ha meg így sem engedik meg, akkor így jártál, amíg náluk laksz, addig az egész család érinti kérdésekben ők mondják ki a végső szót.
6/14 anonim válasza:
Na igen az előző válaszolónak (is) igaza van. Milyen anyagi helyzetben vagytok? Milyen kutyust szeretnél? Tudnátok költeni állatorvosra és ha kell kozmetikusra? Milyen tápokat kapna? Mennyit foglalkoznátok vele?
9/14 anonim válasza:
Biológiailag ez nem valószínű de am jó. : D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!