Minden kutya jó kutya, ha megfelelően foglalkoznak vele.
A beagle egy nagy mozgásigényű munkakutya. Ha napi 3 óra mozgást, 1 óra intenzív foglalkozást, tanulást tudtok neki biztosítani, akkor semmi gond vele panelban sem.
2009. aug. 16. 12:14
2/21 anonim válasza:
Meg lehet próbálni, de tényleg fontos az intenzív mozgás!!! Ha nem tudsz vele napi 3 órát mozogni, akkor van még egy javaslatom: vidd el naponta kerékpározni. Ebből elég 1-1,5 óra+leviszed h a dolgát elvégezhesse és azzal jól el lesz. ha nincs biciklid, akkor jó a kocogás, vagy 1,5 órán keresztül labdázol vele:)
Jó kutya, csak fugyelj oda a vásárlásnál, mert divatba jött és ez kedvez a szaporítóknak!!!
2009. aug. 16. 12:19
3/21 anonim válasza:
Egyetértek az előzővel! A kutyából te csinálsz jó vagy rossz kutyát!
Amúgy bájos értelmes, odaadó kutyának ismerem, én is szívesen tartanék, panelban lakom.
Mellesleg nekem am. staffom van és 4 gyerekem 10 év alatt... Nem tudom, h a beagle mennyire bírná ezt a nyúzást. :D (Az am staffnak magas a fájdalom küszöbe.)
2009. aug. 16. 12:22
4/21 anonim válasza:
Most le leszek pontozva, de én nem ajánlom a beaglet, szerintem buta kutya nagyon! Nem egy beagle-s ismerősöm van, úgyhogy nem hasracsapásból mondom (tehát nem nevelés kérdése)
2009. aug. 16. 12:37
5/21 anonim válasza:
Kedves előző. A beagle nem buta. Rengeteg szaporított idegbeteg beagle van, ne az alapján ítélj meg egy fajtát. Ismerkedj meg rendes, igazi beagle-kel.
2009. aug. 16. 12:39
6/21 anonim válasza:
Nincs buta kutya, csak olyan gazdi aki nem foglalkozik vele. Nincs semmi baj a beagle-lel panelban, csak nagyon fontos a mozgatás, napi 2-3 óra minimum egy kölyökkel meg nagyon sokat kell foglalkozni. Ha te ezt 3 gyerek mellett meg tudod csinálni, akkor jól meglesztek a beagle-lel.
2009. aug. 16. 12:44
7/21 anonim válasza:
Nekem 2 beaglem van panelban és két gyerekem.Semmi gond sincs a kutyával,de napi három óra mozgás tényleg kell neki.Egyáltalán nem buta,csak makacs ezért erős,határozott kéz kell hozzá.Én csak ajánlani tudom ezt a fajtát.Én annyira megszerettem,hogy többet más fajta kutya nem is kéne,pedig már volt uszkárom,vizslám és bobtail-om is.DE,egy dologra figyelj,hiába adják a szaporítók olcsón a kutyát,de akkor egy idegbeteg kutyát kapsz,ráadásul beteget is.
2009. aug. 16. 13:03
8/21 anonim válasza:
Rossz kutya! Vagyis nehezen nevelhető. Apa szintén panelbe vette (igaz nem voltak gyerekek) Ajtót szétkaparta, poharat evett, több százezres házimozi kábeleit rágta szét, távirányítót, papucsot :D Kb. 2 év volt amire megnevelte!! Mostanra viszont hihehetlenül jó kutya, meg minden. De az a 1-2-3 év kegyetlen! Nem ajánlom gyerekek mellé, mert rengetek odafigyelést igényel, és tuti szétszedi a gyerekek játékát..
Inkább kisebb testűt,ámde nyugodtabb kutyát ajánlanék.
2009. aug. 16. 13:05
9/21 anonim válasza:
B+, nem "rossz kutya", hanem rossz gazdi! Könnyű szegény jószágra fogni ő a rossz, mikor ti nem értetek hozzá!!!
2009. aug. 16. 13:10
10/21 anonim válasza:
Miaz,hogy nem nevelés kérdése b+ ezzel jó felb*sztad az agyamat,de most komolyan.Ha a 13 éves unokahugom úgy megnevelte akkor elég idiót* ismeröseid lehetnek,már de nem azért.A beagle igenis okos,inteligens fajta.Most az ha a gazdi egy csepet,nem ért a kutyákhoz akkor ne is várja el senki,hogy nevelt kutya legyen abból a szerencsétlen beaglből.Szerintetek egy vadászkutya akit régen vadászatra használtak,lehetett neveletlne??MErt akkor elég nehéz lett volna megnevelni nem??Ja és képzeljétek el most született unokaöcsém és a beagle bent szokott lenni a házba és idegent nem enged a abbához oda csak ha megszaglálta,meg "letesztelt",és nem agresszív kutya egyáltalán DE ha a gazdija közelébe bárki bántani akarná annak nem lenne jó vége.Egyszer elmentem velük este felé sétálni,hogy ne egyedül mennyen már el este (8óra fele) és jött egy részeg ember velünk szembe hozzá akart nyúlni az unokahugomhoz a kutya 1 másodperc alatt a gazdni előtt ugatta a részeg komát,nem bántotta volna,unokahugom egy szó:Haggyd.Kutya befogta a száját és ment továbbvissza futni,mikor már elment a részeg.Na akkor biztos buta kutya.Minden nevelés kérdése meg a gazdi hozzáálásán függ.Ha nem nevelik,nem várja senkise hogy nevelt kutya legyen.De ha neveld,türelmes vagy,szereted,levan fárasztva,mint energiával,mint agyilag akkor teljesen tüneményes kutya,nekem most nem lehet kutyám,de mihejt lehet azonnal beaglet veszek.Én csak ajánlani tudom.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!