Azt mondják, hogy a kan beagle-ek elég játékosak és nehéz őket nevelni. A szuka is ilyen? Én azon gondolkozom hogy szuka beagle-t veszek, de csak ha jól nevelhető és nem annyira "játékos".
2010. júl. 1. 22:11
1/6 anonim válasza:
A szuka biztosan könnyebben kezelhető, mint általában a szukák. Szerintem ugyanolyan játékosak, mint a kanok, a fiú kutyusok szerintem sokkal dominánsabbak. Jó kutyázást!
2010. júl. 1. 22:13
2/6 anonim válasza:
az én tapasztalatom szerint a szukák sokkal erőszakosabbak. a játékosság és a nevelhetőség pedig nem függ össze. kérdező, it sajnos rengeteg elkötelezett ember fog valószínűleg válaszolni, a kanok védői és a szukák védői. beagle esetében én azt tanácsolom, hogy olyan neműt vegyél, amilyet jobban szeretnél. ha szukát, szukát, ha kant, kant.
2010. júl. 1. 22:19
3/6 anonim válasza:
A szuka beagle is egy kutya nem különálló faj. Szerintem ugyanúgy hordozza magán a beagle tulajdonságokat mint egy kan. A játékosság meg nem a nemtől függ! Ha szinte ha az alapvető jelleme nem felel meg a kutyának akkor miért ilyen fajtát akarsz miért nem olyat akire általánosan jellemző hogy szófgoadó és nyugodt? Csak a külső a lényeg?
2010. júl. 1. 22:19
4/6 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a kommenteket:) Azért kérdeztem, mert valaki akinek ka beagle-e van azt mondta, hogy a szukák sokkal nyugottabbak...
2010. júl. 2. 09:24
5/6 anonim válasza:
A beagle könnyű nevelhetőségét mi sem bizonyitja jobban,hogy tele vannak a menhelyek 1 év körüli példányokkal.A lakótelepek meg a póráz végén repülő gyerekekkel akik rohannak a beagle után.
A beagle egy tündér, ha TAPASZTALT KÖVETKEZETES és nagyon sok szabadidővel rendelkező gazdi kezébe került.Minden más esetben egy ördög mellett fogod leélni az elkövetkező 15 évedet.
2010. júl. 2. 09:48
6/6 anonim válasza:
Szuka beagle-öm van (kölyök). Tényleg egy tündér, de nagyon játékos akaratos. Vagy alszik, vagy játszik és eszik, de folyamatosan vele kell lenni. Szóval az egész napomat vele töltöm. Ugyanis nyüszít, ha éppen unatkozik és én nem vagyok ott. Pedig nevelem, nem reagálok rá, nehogy hozzászokjon, hogy a sírás eredményes... Játszani nagyon szeret, folyamatosan harapdál.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!