Kutyások! Nektek milyen szép/mókás sztoritok/emléketek van a szőrös családtagról?
Nekünk minden kutyánk kinti-benti volt/van.
Egyszer nem volt kedvem játszani a németjuhinkkal, mert valami érdekes ment a tv-ben. Jött "molesztálni", de elküldtem. Ekkor ellopta a távirányítót bosszúból. Vissza vedtem eltettem. Később vissza sompolygott,(fordítva feküdtem az ágyon, nem láttam az ajtót) oda dugta a fejét az arcom mellé, bele böfögött a fülembe, aztán el szaladt. :D
Kisseb korunkban spánielün volt, meg bernát hegyink.
A spánielt rendszeresen felöltöztettük a turiból vásárolt babaruhákkal és nem tiltakozott. Cumisüvegből itattuk vele a vizet és egy régi bölvsőbe raktuk. A kis hülye még aludt is benne mikor olyanja volt. (Akkor kb 5-6 éves lehetett a kutya.) Cukorból készült cumit szopogatva is van róla kép. :-)
Ez időtályt karácsonykor feltűnt, hogy hiába sasol anyám minket. Még is egyre kevesebb a szaloncukor a fán. Egyik reggel kifigyelte, hogy a bernáthegyi lepiszkálja az orrával, a spani pedig kibontja. Na akkor gyorsan a fényképezőgép!
Onnantól kezdve mindíg vett a fára habcsókot nekik. Rengeteg kép készült amint szedegetik le. :-) Kedvencem az a kép, amikor a fa majdnem felborult, mert beakadt a cérna amire rá volt kötve a habcsók. A képen kb 45°-ban dől a fa, a bernáthegyi meg húzza a cukrot. :-) Nem borult fel, szerencsére még valaki időben elkapta. (Már nem emlékszem ki volt az.)
3 tekercs negatívból, 2 csak kutyás volt azon a karácsonyon. Meg is jegyezte az akinél előhívattuk.
Következő húsvéton, anyám, egy kosárban hagyott a konyhaasztalon csokitojásokat, nyuszit, negro cukorkát. Fater este kifordítva hagyta a széket, a spanink meg szépen fellépcsőzött rajta.(álltalában nem csinállt ilyet) Felzabállta az összes csokit, még a negrot is kibontotta valahogy és megette. Meg kapta érte a büntetést. Pár hónap mulva meg az ugyan így, ugyanott hagyott hagyott rántott hús és rántott gomba szeletekre csa pott le. A husit megette, a gombát otthagyta.
Nektek is van hasonló sztoritok? Leírnátok? :-)
Van még több is, hirtelen most ezek jutottak eszembe.
Bocs, kicsit hosszú lett.
Nekem csak kleptomániás sztorim van, kedvenc huskynk ma már nem az, leszoktattuk.
Csörgött apumnak a telefonja és mire odaért volna apum a kutya "felvette" és elszaladt, mi meg utána körbe-körbe jó sokáig kergettük, de láttátok volna azt az önelégült pofiját .... Aztán végre sikerült megfogni, egy karc nem volt rajta.
Később a fotelről emelt el egy borítékot, amiben 1.000 euró volt (valaki küldte valakinek, szóval nem is az enyém volt, de ennek sem esett bántódása, szóval csak lopkod, nem rongál. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!