Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Lehet nem kellett volna...

Lehet nem kellett volna megütni a kutyámat? Lelkiismeret furdalásom van! Szerinted?

Figyelt kérdés
Van egy kutyusom nem mondom rá, hogy okos mert lehetne okosabb de nem panaszkodom rá. Lényeg h tudja h nem ehet a földről semmit még otthon sem nem hogy lent, a kajáját csak akkor kezdi el enni ha kimondom a parancsszót, volt rá példa h leesett egy darab szalonna a földre és csak nézte nem ette meg. Lent is ha szólok neki h fúj el jön attól amit szagol. Szóval nem panaszkodhatok! De viszont tegnap nagyon szagolt valamit a falevelek között szóltam neki h fúj, szagolja tovább és elkezdi enni. mondom köpd ki (ilyenkor mindent kiköp ha rászólok. kaját játékot..) látom eszi tovább. oda szaladtam már éreztem a sz@r szagot egyből tudta h rosszat csinált megfogtam és pofon vágtam úgy h még a tenyerem is sz@ros lett.. ráadtam a pórázt és hazamentünk. most volt az első, hogy meg ütöttem:S szerinted rosszúl csináltam? tudom lehetett volna máshogy is büntenti :S
2012. nov. 19. 09:49
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Szerintem jól csináltad.

Attól pedig ne aggódj, hogy valami baja lett a pofontól, nézd meg, ha két kutya akárcsak játékból is össze-harapdálja egymást, sokszor ott még nagyobb erővel kifejtett szorításokat, egyebeket állnak ki.

Egészségügyi kárt biztosan nem okoztál neki, a tanulás pedig nem árt!

2012. nov. 19. 15:28
 12/13 anonim ***** válasza:

vmelyiknap az én kutyám is szart evett hiába tiltottam le róla, oda mentem és én is rácsaptam a pofájára, utána csak úgy jött utánam mint a kis angyal..

néha nem árt ha egy kicsit így is fegyelmezzük a kutyát,én se szeretem megverni a kutyámat NEM IS szoktam,de ha olyat csinál amiről eleve le van tiltva és annak ellenére is csinálja,hogy azt mondtam "nem" akkor csak így tudja meg,hogy ennek bizony súlya van!

ha szóval nem tudtál rá hatni másképpen nem lehetett volna büntetni,ezzel a kutyát is meg mentheted pl betegségektől hisz egy egy ürülékbe annyi baci van főleg ha mondjuk egy férges kutya tojta..

2012. nov. 19. 17:08
 13/13 anonim válasza:

szart evett a kutyád?o.o

az enyém is evett már szart de én csak nevettem rajta :D

de nem lett tőle semmi baja :) egyébként mielőtt le szólnátok hogy kinevetem, nagyon szeretem a kutyámat csak egyszer véletlen megláttam hogy ette a saját szarát elkapott a röhögőgörcs :D

2012. nov. 25. 13:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!