Lehet nem kellett volna megütni a kutyámat? Lelkiismeret furdalásom van! Szerinted?
Szerintem jól csináltad.
Attól pedig ne aggódj, hogy valami baja lett a pofontól, nézd meg, ha két kutya akárcsak játékból is össze-harapdálja egymást, sokszor ott még nagyobb erővel kifejtett szorításokat, egyebeket állnak ki.
Egészségügyi kárt biztosan nem okoztál neki, a tanulás pedig nem árt!
vmelyiknap az én kutyám is szart evett hiába tiltottam le róla, oda mentem és én is rácsaptam a pofájára, utána csak úgy jött utánam mint a kis angyal..
néha nem árt ha egy kicsit így is fegyelmezzük a kutyát,én se szeretem megverni a kutyámat NEM IS szoktam,de ha olyat csinál amiről eleve le van tiltva és annak ellenére is csinálja,hogy azt mondtam "nem" akkor csak így tudja meg,hogy ennek bizony súlya van!
ha szóval nem tudtál rá hatni másképpen nem lehetett volna büntetni,ezzel a kutyát is meg mentheted pl betegségektől hisz egy egy ürülékbe annyi baci van főleg ha mondjuk egy férges kutya tojta..
szart evett a kutyád?o.o
az enyém is evett már szart de én csak nevettem rajta :D
de nem lett tőle semmi baja :) egyébként mielőtt le szólnátok hogy kinevetem, nagyon szeretem a kutyámat csak egyszer véletlen megláttam hogy ette a saját szarát elkapott a röhögőgörcs :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!